Цитат Първоначално публикувано от georgi rumenov Виж публикацията
От всичко казано до тук оставам с впечатлението,че апитрейд не искат в бг.да има биопчеларство или по точно биомед.Действате типично по български когато някой изплува други двама го дърпат надолу.Със сигурност доста ви е засегнат интереса щом пишете донос чак до европейските институции(малко хора ще ви повярват,че го правите в полза на родното пчеларство)със сигурност сте откривали и некачествен конвенционален мед с антибиотици но тогава не сте писали писма до ЕС видиш ли в бг.има много лош контрол относно употребата на антибиотици.Голяма част от пчеларите са био и медът им се продава като такъв а вие не искате това по-добре да купувате на 3.80-4.00 .А между другото цената за биото която бяхте обявили беше със лев над всички други куповачи,което само по себе си е съмнително и говори за нещо гнило, купихте малко количество и нададохте вой.Целенасочено водите борба срещу родното производство, и както каза един колега искате още хора да напуснат бг.Стига вече с лъжите малко останаха тези които ви вярват!
Ако аз бях пряк конкурент на "Апитрейд" в търговията с биомед, щях: 1. Да следя пчеларските форуми, всичките, колкото мога. 2. Щях като "Апитрейд" да се намесвам в дискусиите и да представям своята гледна точка във форумите, които си заслужават това. 3. Щях да участвам активно в обсъжданията на всички проблеми на бранша към съответното министерство, браншова организация или какво там се сетите. Но, като гледам, останалите търговци не го правят. Задавам си въпроса защо не се занимават с толкова просто нещо като оформяне на собствен имидж поне за пред пчеларите? По-скоро такова поведение ми изглежда типично по български, но, знам ли? Правосъдната министърка наскоро призова за тишина по проблемите на съдебната система, може и те да искат същото. Докато не се бие тъпана публично, никой няма да се стресне от проблема.