Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 457

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Аз съм бил по-нахдчив и съм разбрал това и съм вложил средства за да си реализирам продукцията на по-висока цена.
    Аха...значи вложи средства в едно листче, което ти дава право да си даваш конвенционалния мед на по - висока цена? Казвам "конвенционалния", защото имайки тия химикалки вътре си е направо проблемен. А конвенционални пчелари с мед за чудо и приказ, го дават за подобрител на вашия за смешните 5-7 лв., има - няма.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аха...значи вложи средства в едно листче, което ти дава право да си даваш конвенционалния мед на по - висока цена? Казвам "конвенционалния", защото имайки тия химикалки вътре си е направо проблемен. А конвенционални пчелари с мед за чудо и приказ, го дават за подобрител на вашия за смешните 5-7 лв., има - няма.
    Аз тъй съм преценил и съм загубил.Ти си бил по-находчив и си ги вложил в по-печеливша дейност и си спечелил.Дано по-скоро дойде равния старт,дето го искаш,та да ни изравнят.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Аз тъй съм преценил и съм загубил.Ти си бил по-находчив и си ги вложил в по-печеливша дейност и си спечелил.Дано по-скоро дойде равния старт,дето го искаш,та да ни изравнят.
    Явно е безпредметно да водим някакъв така да го наречем спор. Изравняването може много лесно да стане. Как? Като и другата фирма ти обърне гръб не дай боже, но не е изключено и тогава пак ще си говорим.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Явно е безпредметно да водим някакъв така да го наречем спор. Изравняването може много лесно да стане. Как? Като и другата фирма ти обърне гръб не дай боже, но не е изключено и тогава пак ще си говорим.
    Надявай се!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Надявай се!
    Не се надявам и не ти го желая. Имах предвид хипотетично.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Не се надявам и не ти го желая. Имах предвид хипотетично.
    Пак няма да има изравняване.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.07.2011
    Има една приказка "Кервана си върви, кучетата си лаят". Нали забелязахте, че никой от изброените по-рано от Дончев, освен вдраев не се включи в дискусията. Хората са си оплели кошницата и им дреме на ония. При следващата далавера познайте пак кой ще намаже. Просто така са нещата, едни хора са по разтропани и знаят кога и как да спечелят от положението. След тях следва една голяма част от хора които опитват същото, но те само плащат масрафа. И най-накрая сме ние които ги оплюваме, ама тя далавера отдавна е минала, още когато сме оплювали предишната. Айде наздраве!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ivootur Виж публикацията
    Има една приказка "Кервана си върви, кучетата си лаят". Нали забелязахте, че никой от изброените по-рано от Дончев, освен вдраев не се включи в дискусията. Хората са си оплели кошницата и им дреме на ония. При следващата далавера познайте пак кой ще намаже. Просто така са нещата, едни хора са по разтропани и знаят кога и как да спечелят от положението. След тях следва една голяма част от хора които опитват същото, но те само плащат масрафа. И най-накрая сме ние които ги оплюваме, ама тя далавера отдавна е минала, още когато сме оплювали предишната. Айде наздраве!
    Мислиш ли, че Дончев не ги знае тези неща, а и изобщо всички тънкости на далаверите? Това го е имало, има го и ще го има. Света е така устроен. Въпроса е какъв е процента от далавераджии и отговорни хора? Радвам се, че процента на отговорните е много по - голям. Но да се върнем на темата. До кога ще го има този феномен?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •