Не крия че съм био и подизпълнител ,много хора във форума са такива така ,че ако искате да ме засегнете засягане и другите.Относно добива ми тази година е точно 37кг мога да го докажа ,района ми е такъв ,че добива се движи между 30-45 кг и това също мога да го докажа и според вас какъв очакван добив да дам 15 кг. За цената също сте в грешка продадох го за средна цена 6лв което също мога да докажа.И тъй като ви одговорих честно,вие одговорете дали до сега в практиката си като изкупвачи не сте попаднали на некачествен(с антибиотици или сулфонамиди) конвенционален мед и какво направихте тогава писахте ли писмо до ЕС ?Защо действате за сходни проблеми по различен начин ?Кажете същото така какво целите с този донос (това което сте писали не е уведомително писмо)какво трябва да стане след евентуална проверка от европа кого трябва да накажат и как това наказание, ще подпомогне родните био производители ?Далеч съм от мисълта ,че не чакате някакви облаги от тези ваши деяния,но оставам с надеждата,че ще обясните тука на всички как ще ни помогнете с този донос!