Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 457

Разгънат преглед

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Преди съм го писал и го повтарям. Равен старт - защо не? Примерно. Всички започваме от нулата и вървим напред. Който е кадърен се развива, инвестира, печели, реинвестира. Който не го може - до тук. Но да вземат пари от мен, от друг, от трети и да ги раздават ей така, няма да се съглася никога. Това е ограбване на едни хора за сметка на други. И като се каже БИО мед го правете БИО, а не моя мед да е по БИО от вашия - пълен с кумафос, амитраз и ред елементи от Менделеевата таблица. За какъв БИО мед говорим? Какви са тия количества от кошер БИО мед? Как се получават, като се има предвид, че и годината е слаба от към нектароотделяне/суша/? Тук останалите все пак не сме будали бе майка му стара, че да се връзваме на тези уловки. Това, че си мълчат хората не значи, че са глупави. А и не си мълчат, но никой не ги чува. Има две теми в които постоянно за това се говори и повечето сме против субсидиите.
    И думата субсидия не е чужда за никой. Всички знаят какво е субсидия, но да, за някои е чужда и ще си остане чужда.
    Легнах да спя ама съня го няма.Отварям форума и чета неща които немога да повярвам,че ги пишете вие.
    Привърженик сте на равния старт.Почвам от нулата,аз дето имам250кошера и колега дето има2кошера ни ги вземат и вървим напред.Впрочем,това за равния старт само за пчеларите ли се отнася?След колко години предлагате пак да има равен старт?
    То тогава ще има други дето ще го искат и все така ще ни изравняват.Парите които ни взема държавата тя ги разпределя и съм доволен,че съм съомял да взема поне малко от тях.
    Някъде бе писано какво е биомед-съвкупност от доста изисквания.Това,че меда ви е много похубав от моя например не го прави био.Това не ви се нрави ама вината е в вас-да сте станали такъв.
    За добивите Апитрейд писа-това са прогнозни добиви.Аз писах че ще изкарам 7,5т.,а извадих4,5т. от250семейства.Къде е оакването ми?
    Всеки пчелар било то био или конвенционален може да бъде манипулиран от изкупвачите.Примери безброй:
    Като вземат проба и ти кажат,че неотговаря ти какво правиш?
    Твоята проба с колко други я месят?
    Как при едни меда е лош,а при други хубав?За пробата става въпрос.
    Този пост е редактиран от вдраев; 18.11.2018 в 06:45.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •