шегувам се - отде да знам що го няма чата.... нали имаше някакъв проблем с него и забавянето на форума може да го оправят.... ама и вие ..... :laughing:
Преглед за печат
шегувам се - отде да знам що го няма чата.... нали имаше някакъв проблем с него и забавянето на форума може да го оправят.... ама и вие ..... :laughing:
Явно мобилния ми е със специален достъп, а лаптопа цъ?!?
Форума забиваше от чата и поради тази причина го изключихме. Сега търсим друг модел чат или пък пак ще включим този, но след като го ъпдейтнем до последна версия.
Ако има начин към форума да се закачат платформи за шах, табла и бридж-белот, през зимата ще има с какво да си уплътняваме времето вечер. Разбира се само за регистрирани членове на форума. Шаха не го практикувам вече петнадесетина години, но на блиц (5 мин за всеки) бих се включил. За сериозен шах и дума не може да става с многото добри софтуери за целта. Може да си спретнем и On Line турнирчета.
В момента ъпдейтваме форума с новата версия на чата. Има някакви проблеми, които ги отстраняваме един по един. Когато се появи в браузърите ви, не започвайте да го ползвате, докато не ви кажа, защото тепърва ще има период на тестове и настройки, докато стане напълно работоспособен.
Всички стари съобщения ще са безвъвзратно загубени, защото софтуера на чата не поддържа Upgrade. Ще се наложи да деинсталираме стария чат, да унищожим базите му с данни и чак след това на инсталираме новия чат с новите му девствени бази данни. След това ще има период на настройки и чак тогава ще можем да го пуснем в експлоатация.
Та молбата ми е докато не ви кажа, не го разцъквайте, защото не знам какви последици може да има от това.
Понеже всички теми относно правилата на форума са заключени да попитам-какво е мнението на ръководството относно потребители с две регистрации?
По принцип не е редно, иначе няма никакви проблеми. Проблем би възникнал само ако някой започне да злоупотребява с многото си регистрации. Имало е такива случаи в други форуми, когато дадена конфликтна личност започва да оплюва с един ник, и после да поддържа огъня и оплювките от други никове, създавайки впечатлението, че много хора поддържат някаква кауза например.
В нашия форум такива неща не са се случвали, така че към момента отношението към повече от една регистрация е повече от либерално. Аз си мисля обаче, че такива случаи са изключителна рядкост.
Аз лично например и някои от модераторите имаме по 2 регистрации с различни права, което ни дава възможност да тестваме какво се вижда от потребителите с различни права, какво могат и какво не могат да виждат и да правят.
Към модераторите на форума
Уважаеми г-да модератори,
Добре би било когато се вземат решения за триене на определени постове, те да почиват на правилата на форума и здравия разум, а не на емоционални подбуди.
Какво имам в предвид?
Снощи предложих тази тема: http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=3164&page=20 да се раздели и да се започне нова за въздействието и използването на амониевата селитра в пчеларската практика.
Темата за ползването на диетиловия етер е изключително интересна и остана една от малкото теми във форума с иновативен характер. В нея постепенно и почти емпирично се напипа възможността да се създаде ефективен метод за придаване на майки чрез "триене на химическата памет на пчелите" (определението е мое и не претендирам за точната му дефиниция), чрез въздействие с упойващи вещества. За съжаление темата стана твърде дълга и с доста "off topic" в нея. С намесването и на амониевата селитра нещата съвсем се объркаха.
Именно поради тези съображения предложих пускането на нова тема за амониевата селитра, нейното въздействие и методите за ползването и.
Какво беше учудването ми? Тази сутрин виждам, че предложението ми е изтрито, без то по какъвто и да е начин да нарушава правилата на форума.
Не оспорвам правото на модераторите да вземат решения, но не трябва ли зад тях да стоят правилата на форума или поне капка здрав разум?
Бих искал да видя аргументите им за изтриването на поста. И за да не се спами в темата нека те го публикуват тук за обсъждане така, както съм го написал.
Тъй като аз съм този който изтри постовете ще ти отговоря аз. След като дадена тема е създадена то логично е в нея да се пише за това за което е създадена, а не да се обсъжда на кой колко му е капацитета. Като искаше да има тема за амониевата селитра защо не я създаде? Ако вече има нещо да се донапасва ще се направи. А пререканията, подмятанията, заяждането, обидите и подобни на тях ще ги трия безкомпромисно без да ме интересува дали в поста има съществена част или не. Старайте се да се побирате в изискванията и всичко ще е ОК.
Очевидно говорим на различни езици. Питането ми е защо беше изтрито предложението ми за разделяне на темата. Другото наистина трябва да се трие и за него не е ставало дума въобще. Темата е за диетиловия етер и само модератор може да отдели постовете за амониевата селитра в отделна тема. Необходими ли са още аргументи защо предлагам да се направи това? Какво теб лично те бърка това мое предложение? Кое беше в нарушение на правилника в него?
Ако си направил предложение в самата тема, разбира се че то трябва да бъде изтрито (все пак е спам). Това обаче не означава, че модераторите не са се съобразили с него, и че няма да направят нещо по въпроса.
Иначе ако искаш твоите предложения наистина да си остават неизтрити, ами прави ги в темите за предложения във форума - има такива поне 2-3.
Аз нищо не решавам - решават модераторите съобразно собствената си съвест, а аз ги подкрепям, защото им имам доверие.
Надявам се и да виждаш резултатите за форума от безрезервното доверие.
Да ти примням ли Висоцки?
.......
и мучает совесть, у кого она есть.
Много късно си констатирал липсата на твоето предложение, придружено със сърказъм. Съвестта, ах тази съвест. Ти, в крайна сметка, притежаваш ли такова нещо? Струва ми се, че за теб парите са над всичко, а не толкова помощта, която искаш да окажеш. Великите ти идеи, са носочени към новите колеги, които лесно можеш да манипулираш. По старите, ги караш да се замислят - това реалност ли е или сън? Дали и ний ще станем като теб?
Както се казва, "всеки, сам си носи кръста". Ето и нещо в тоя ред на мисли.
https://poznanieto.bg/притча-за-тежестта-на-кръста/
Трябва не само да се прочете, а и да се осмисли!
Имам предложение към собствениците и управляващите форума.
Предлагам в лентата под мненията, в редицата благодаря, харесвам, не харесвам, спам и обида, да има още едно поле. То да бъде нещо от рода "хиля се малоумно" или емот икон :crazy::crazy::crazy:. Така ще се спести много работа за модераторите и все пак ще може да се изкаже мнение без да се пише цял пост/мнение.
Предлагам това, защото явно Фейсбук заразата за писане на малоумщини, явно е пробила и тук, въпреки че все по-малко хора пишат. Или пък заради това...
Съгласен съм с теб на 101% трябва човек да си изразява емоците си по цивилизовано.
И аз искам да има много емотикони с които да се изразява всичко и само да ги поставям, но няма как. Всеки е в правото си да изказва мислите си, без значение учен ли е, прост ли е, луд ли е. Затова е форум и дори е по - добре да се изказват мислите и идеите по - обширно, а не с две думи и то скалъпени на две на три. Ако започнем само с емотикони ще се получи едно нищо. Дори едно от исканията преди време на Админа е точно това - да няма постове само с една емотикона изразяваща не знам си какво. Изтрива се. Та така.
Предлагам една емотикона, подобна на онази" спазвай дистанция", или "ако четеш това, значи си прекалено близо" - все пак сме мъжки форум, трябва да има екшън!!!...имам и по-екстравагантни идеи за емотикони спрямо роднини от нежния пол, но трябва да се приемат с пълен консенсус!!!:bigsmile:
Искам да помоля уважавания г-н Модератор да изтрие мой пост № 5084 в темата "Какво е положението в Северозападен регион", а съответно и следващия го. Получи се някакво нелепо недоразумение и няма смисъл да седят по страниците подобни глупости.
Благодаря и се извинявам за създадената допълнително работа.
Някои си изказват "мислите" прекалено често, та, като се опитва да чете човек новите мнения, все на неговите "бисери" попада. Няма ли начин да се ограничат броя мнения на човек за денонощие, например. Сигурно има и по-елегантни начини. Ако се познае човекът, да не се сърди, сигурно е харен човек, ама и форума бива да е спретнат и смислен.
Е ли е възможно наказанието на потребителя jdrumev от вечен бан да бъде намалено на да речем 30 дневен такъв? Че ми е много пусто някак, влизаш и няма какво ново да прочетеш.:(
Нима само Друмев внася новостите във форума? И, ако на всички тия глупости може да се каже новости, то бих го върнал. Но едва ли. Следейки и другия форум имам чувството, че и там скоро ще ви писне. Е, взел си е малко поука, но за това го молих тук не веднъж. Като се сметне, че ми се пишеше за приятел, а ми се изака на главата, смятам да си остане с вечен БАН.
Знаеш ли, понякога точно от глупостите излизат доста смислени и поучителни коментари на по-опитни колеги. Редовно Данчо спами, но раздвижва доста теми и размисли по тях. Аз лично не мисля, че заслужава бан заради това, но явно има колеги които много му се дразнят, а лично аз не виждам защо ...
Много далеч съм от това мнение, но колкото по-шарено, толкова по-добре според мен. Решението си е твое и аз съм съгласен с него. Все пак ще те помоля, ако забележиш промяна в положителна посока, да му се даде втори шанс, пък било то и с някакъв изпитателен срок да речем :))
Не съм адвокат на модератора, но уважавам правилата на форума. Ето два факта само, които напълно оправдават действията му:
1. jdrumev е регистриран във форума преди приблизително 3 години и има 5367 поста - по 5,3 поста всеки божи ден. Дали всичките те са съдържателни?
2. jdrumev има повече от една регистрация - действие, абсолютно забранено от правилника! Това му позволява да избягва и заобикаля временните БАН-ве. Това впрочем правят и други хора и единственото решение без 100% резултат е БАН по IP адрес.
Хубаво беше, когато си развяваше байрака из форума, да бяхте му направили някоя и друга приятелска забележка с която може би щяхте да му помогнете. Сега, по този начин изнудвате мен да правя неща за които след това да съжалявам, че съм ги направил. Ще кажа и защо. Вечер в по - късни часове, като че ли нещо започва да ни действа "Луната". И както знаете доста хора започват да пишат малко на кестерме/на криво, как да е/. Правени са забележки. Кой взема от дума, кой не и накрая идва и резултата. Едни са тук, други не. Предпочитам да премахна акаунта на един такъв, отколкото да загуби форума трима с много по - голямо значение. Другото което е, че форума е отворен и всеки може да се впише с друг акаунт и да е отново тук, което също не е редно и както съм казал - който го хвана ще го изхвърлям на момента. Компромисите свършиха за всички и пак благодарение на Друмев.
Ако се направи открита анкета ,,Амнистия за Друмев'' ще се види %
Експериментът Досейди Франк Хърбърт
Ние създадохме чудовище — извънредно ценно и дори полезно, и при все това крайно опасно. Нашето чудовище е едновременно и красиво и потресаващо. Ние не смеем да използваме пълните му възможности, но не можем и да го пуснем на свобода.
Заключение на гауачините за експеримента Досейди
П.П.Рядко влизам във форума а ма за да му дам едно рамо бих влязъл и бихъл гласувал за амнистия на Друмев!
Аз, че не съм много активен в тази т. нар. "стая" не съм, но се чудя то хубаво ще има анкета ама дали Друмев иска да се връща, че" насила се взема не се дава". С него лошо без него по-лошо. След като има правила, трябва да се спазват. Както е казал мъдрецът" законо е врата у поле". Иначе форумът ми харесва, но не ми стига времето да се подвизавам и тук, за сега.
Вечен, вечен, колко да е вечен? По този повод един мирянин благославял Господа. И между другото го запитал: Боже, колко са за тебе хиляда години? А Господ отговорил- една минута!
А колко са за теб един милион лева? Една стотинка- отсякъл Господ! Зачудил се човека и рекъл: Ами тогава Господи, би ли ми дал един милион лева? А Дедо Боже рекъл- Почакай една минута! Ето защо нека Даката да си изтърпи едната минута, и после да заповяда. Колко му е една човешка вечност?
Интересно кой, как се разпознава, пък и знаци слага. Аз там ( в предишен мой пост тук цитиран) обида не намирам. Но мога да постна от съседната стая един любопитен факт, който много от тук присъстващите са го чели, но да го прочетат и останалите, че като ще е гарга, поне да е рошава ;)
Предлагам всеобща амнистия, не става само за един колега, един вид привилегия се получава...вместо да пишат под други никове, при положение, че ги познаваме със старите.
Не е така, просто ти казвам, че за мен наказанието е пресилено. Би трябвало да съответства на провинението. Друмев може да е голямо плямпало, да не му се разбират половината коментари, да пише нонстоп с грешки, но не си спомням да съм виждал обидни коментари и злостни нападки от него към когото и да е от членовете на форума. Даже и когато са го плюели и са правили опити да го провокират, той е обръщал всичко на майтап. Греша ли? Ако на крадеца даваме смъртна присъда, какво по дяволите ще правим с убийците?
Мисля, че първите няколко които изброи са достатъчни за да е вън от играта. Правени са куп забележки както тук така и на лични. Форума е пълен с негови акаунти и в момента отново си влиза с което се опитва да прави нас/модераторите/ на маймуни, а и вас, и нас отново, защото сме и участници във форума. По този начин нещата стават не както казваш ти по-шарени, а напротив, по-сиви. Защото се започва едно натягане на реда вместо да има по-голяма свобода. Знаете, че мога да дам БАН на всеки на момента, но бях оставил нещата по-свободно, чистих спама до среди нощите, само и само мир да има, но баце - нЕма. Колко пъти апелирах и писах цели фермани да бъдем някак си по други, да мислим как форума да бъде по-хубав, привлекателен. Да има какво да научиш, а не само щуротии. Нека има свобода, но всичко си има граници. Не, че не мога да ти изпълня искането. Мога и никой няма да ми каже нищо, но не е редно. Както казах и в един по преден пост - мислете предварително. Ето и сега има двама които нямат озаптяване. Точно над твоя пост. Няма нужда да се опитваш да оправяш случилото се. Вече е в историята. Единственият начин който подсказвам е - да си направи нов акаунт, да го обяви, че е той и да си го защитава. С добри постове, а не с лиготии. Макар и акаунт той е наш, ние стоим зад него. Познаваме се чрез него. Това е.
От много време не пиша.Не, че не е имало какво, но когато сериозен въпрос се залива с помия и лиги, то няма смисъл и да се поставя.Чета, чат пат да се уверя, че нищо не се променя и се забавлявам в "другата стая".
Лично мнение.
Казано с ирония и горчивина :"Който разбрал, разбрал.Който не е да пита брата!":(
И аз съм така. Само дето не знам коя е тая "друга стая". Ама предполагам, че става дума за друг намирисващ форум. Ако е така, мерси! Ще си живея скучно в информационно неведение.
Все по-често взе да се чуват и четат въпросите "Какво става с пчеларството" и "защо все по-често се продават кошери".
За мен отговорът е един и същ и на двата.
Пчелари станаха безброй неграмотни, не мислещи, сметкаджии, които нямат капка мерак да са пчелари. Чули, че 100 кошера по 40кг мед по 5лв правят чиста печалба от 20000лв на година и то като цената расте (последните 2-3 години преди тази), и то за няма и 6 месеца работа (другите 6 лежачка и чакаш пак да потече). Па ако си по-амбициозен, може и некоя субсидийка да докопаш...
Е да ама сметката като не излезе две години, че и цената като започне да пада, па и пустите "мухи що така мрат зимно време", пък и със субсидиите се спекоха нещата - и айде белия байрак.
Не се притеснявайте. Ще се оправят нещата. Просто 5 години се катерихме към пика на амплитудата, сега се пързаляме надолу, после пак ще сме нагоре и така... Очистителни времена...
Скоро четох някъде статия в която пишеше, че държавните служители наброявали 140 000 човека, добавете пенсионерите и ето ви 80% от пчеларите. Всички те ги отглеждат за допълнителен доход. Получава се като в мебелния бранш, конкурираш се със собствените си работници работещи на часмак. Всеки сам да си прави изводите, но във всеки един бранш само 5% успяват, другите работят само за слава.
Ти не си нито държавен служител, нито пенсионер, също не ти е основен доход пчеларството, незнам дали ще успееш да го направиш такъв. Помниш ли, преди време водихме подобен спор, а след време пак ще се окажа прав. Пчеларството замира, разбери го най-после. В другата тема кмета се изрази достатъчно ясно, а това съм го натяквал неведнъж. Все пак имам достатъчна база за сравнение.
А по темата бих казал, началото на форума бе създадено от ентусиасти, после настъпиха едни промени и навлязоха във форума хора, които си помислиха, че ..., а покрай тях и други такива, които пък хептен си нямат 'абер от пчеларство, последните "прокудиха" ентусиастите и те ти булка Спасовден ден. Останаха единици, тия, които помнят онова време, за да дадат отпор на многознайковците, ама те се оказаха много упорити.
Пчеларството не замира, просто се променя, всичо се уедрява, това е процес който го наблюдавам поне от 10 години и то не само в пчеларството. Начина на търговия се променя, а човек свикнал на нещо досега не му е комфортно с тези промени. Аз изграждам основата във момента на пчеларството ми, за да може след 3-4 години да ми стане основен доход, не напразно преди 2-4 години разпродадох почти всичко. Сега със 65 кошера вадя същото количество каквото беше и със 250 бр.
Абе Янчо, ти ще се откажеш бая оптимист. Да, надеждата умира последна, но и ний сме дали нещо на света, демек много нещо ни е минало през главата и сме минали по този "розов" път. Ей го на и Рости се убеди в това, явно на твоята призма светлината пада под друг ъгъл. Дерзай приятелю!
П.П. преди време имах транспортен бизнес. Единия камион претърпя ПТП, един стар майстор от бранша, който го ремонтира ми рече: За да имаш сполука в бизнеса, трябва да имаш два различни такива, тъй че когато единия "потъне", другия да го спаси. Помни таз приказка и ти Янчо!
Предлагам:
1. Последно мнение да не се цитира.
2. Да се забрани един автор да пише две или повече последователни мнения в една тема. Каквото има да казва, да го казва наведнъж или да използва опция " промени" макар, че засега аз не мога да я намеря.
И...молба- когато споделяте за успехи, подсказвайте поне малко как сте ги постигнали иначе.. е...и навремето имаше ударнички, за година изпълняваха петилетка....
П.п опцията я намерих, извинявам се.
Да, благодаря.
Сетих се !
Какво се сети,кажи и на нас простосмъртните.
Колега Алексиев, таванките ти дървени ли са или с плат/парцал?:bigsmile:drinks;
Ха сега де... Ти пък как позна, че съм дърводелец...
Имам предложение за правило, което съм срещал из други, по-големи форуми - всяка обява "продавам" задължително съдържа и продажната цена, в противен случай се изтрива от модератора почти веднага.
Върши работа и пести усилия. Ето, днес чета, продават се нови буркани. Аз знам колко струват от завода, публикувал съм цената във форума, но е неудобно и скъпо да купя един палет, не ми трябват толкова и заемат място. Разбрах го по трудния начин, като загубих един цял ден да ги пренеса. Но пък да тръгна да звъня по телефона и да разпитвам колко струват по обявата, за да преценя дали си струва - нямам време. Тоест, наличното време през деня ми трябва за по-важни работи.
Колкото до бързината на модератора - имам впечатления вече четири години от форума, достатъчна е.:icon_smile:
Не винаги е приложимо. Да не говорим колко безсмислени постове следват после..
Разбрах те напълно, но ти така си го поиска и така го получи. ;)
А сега да разясня. Начините за писане на обяви е описана подробно. Когато се "цъкаш"/вписваш, регистрираш/ тук като член на този форум се съгласяваш с едни дълги, дълги правила, които никой не чете. Пляс кльомбата и си съгласен. Та, ако се спазват правилата, няма да има и такива неяснотии, които от своя страна те карат да вървиш по трудния начин. Ми това е живота - да вървиш по трудния начин, ако беше лесно щеше да се нарича РАЙ, и ако аз можех да го оправям всичко това, нямаше да съм модератор, а ГОСПОД. :bigsmile:
Понякога като видя хубава, изчерпателна обява ми се ще да си купя нещо дори и да нямам нужда, а друг път дори и да търсиш нещото от обявата губиш интерес или направо ти се отщява като видиш, че е направено през пръсти, сякаш за да се отбие номера все едно някой насила ги кара. Все едно да отидеш някъде и да няма никакви цени по стоките, или пък цените да ги има ама да го няма продукта. Ми то това е пародия на търговия. Ще си позволя да дам някой и друг съвет без да ми е искан, но пък за сметка на това напълно безплатно, към пишман търговците и не само: Колкото е по-пълна и подробна една обява, толкова вероятността за продажба се увеличава, ако има актуални снимки още по-добре, качествени такива са допълнителен+, + са също така и всевъзможни начини за контакт, не само разговор по телефон. Аз може да съм глух или глухоням, или просто да нямам възможност да говоря по телефона надълго и широко за разлика от други, които могат да го правят по цял ден без да им втръсне. Когато потенциален клиент осъществи контакт с вас, се отговаря своевременно, ясно и изчерпателно на зададените въпроси, без да усуквате и шикалкавите, демонстрира се заинтересованост към процеса, но без да прекалявате. Не се показва пренебрежително отношение, досада и отегчение, дори и да е така. Ако не знаете нещо се казва "Не знам" или "Нямам представа". Понякога търсещия е по-наясно от вас със нещата, тъй че по-леко с измишльотините! Разбира се има и много други нещица, но накратко: дръжте се по начина, по който искате отсрещната страна да се държи с вас! Това всичкото е ако искате да увеличите шанса да продадете стоката или услугата си де, в противен случай само си чешем езиците/пръстите ;)
Не знам какво е обидното в това да се посочи , че една обява е непълна и следователно не отговаря на изискванията за обява описани в правилата на форума.По-скоро дългото стоене на тая обява без необходимата корекция е проблемното в случая.hi;
Обидно може да има в начина на поднасяне на корекцията. А това, че някой не може да си напише обява или не е прочел изискванията си е в негов ущърб. Както добре го описа по - горе Перо. Корекция? Кой е длъжен да прави корекция? Вие му подавате от какво се интересувате, той/тя - отговарят или не. В зависимост накъде се развият и резултатите, модератора може да се намеси, санкционирайки тези които грубо се отнасят, редактира не добре оформените и граматически неиздържаните и в краен случай заличава/изтрива някои от тях. При остри нападки налага .. БАН.;) (Изпускам И-то, че става друго, което мода не извършва.):bigsmile:
Е де. Започна да се вмъкваш в някакви филми.;) Говоря общо за начина. А за теб си спомням за някакъв пост, че ти изтрих, но не мога точно да си спомня за какво беше. Нещо около ТСЦ - то беше май, но след като съм го изтрил е имало нещо за да го направя. Мисля, че ти пратих и съобщение за това. Ще проверя.
Постъпи предложение за изтриване на постове, файлове и клипове от един потребител. Когато искате да се извърши това, първо се запознайте с тези правила: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410
До сега просто никога не се е случвал такъв казус, но след коментарите на Апитрейд, според мен е редно да се въведе правило забраняващо публикуване на лична информация на трети лица без изричното им съгласие. Това, което си позволиха Апитрейд във форума е крайно непрофесионално и неетично.
Тази лична информация е пусната до евро комисия и министерство. Мисля че е най-малкия проблем на тези хора е форума. Освен това предупредих "вдраев " като правят нередности поне да си мълчат той ми се изрепчи че не разбирам. Истината излезе. Не подкрепям предложението.
Прочетох правилата с които съм се съгласил като съм се регистрирал във форума и се позовавам на обновената т.24.Желая да се приложи към мен.
С уважение:Драев
Правилата са си правила, но по усмотрение на модератора могат да се приложат или не, дори могат и да се утежняват в зависимост от случая. В момента аз решавам и решението ми е, че оставаш и продължаваш да пишеш, като престанеш да мрънкаш, че наистина ще те банна. Мразя да давам, а да ми се хвърля пясък в очите. Приключих по въпроса.
Рости - при едни малко по- други обстоятелства и среди, изнасянето на лична информация в публичното пространство е, дори подсъдимо: не случайно!
Ще се надявам все пак разума да надлее, пък като не - две, три години не съм писал във форума, така че не ми е дерт и никога повече да не участвам. Аз в такива грозни и долни изпълнения не желая да участвам, и категорично не подкрепям!!!
Моля на основание Чл.24 от Правилата на форума:
да ми бъде временно забранен достъпа до форума, считано от днес.Цитат:
24. Ако потребителят е решил, че във форума не намира необходимата информация и атмосфера, която е очаквал, той може да поиска регистрацията му да бъде заличена. Това се прави с искане в раздела "ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ПРЕПОРЪКИ И МНЕНИЯ, СВЪРЗАНИ С ФОРУМА". Искането му ще бъде изпълнено САМО АКО ТОЙ НЕ Е ПИСАЛ НИКАКВИ МНЕНИЯ. Ако във форума има негови мнения и теми, то тогава акаунта му ще бъде оставен и ще бъде забранен за достъп.
Благодаря предварително!
1. Ти не можеш да стоиш над правилата, все пак живеем в демократична страна!
2. Форума не е твой, за да имаш нахалството да твърдиш, дали някой ти пречи или не.
3. Всяко нещо може да се направи по два начина - цивилизован и нецивилизован. Предпочитам първия.
Някой наистина започнахте да ми писвате с вашите глупости. След като живееш в демократична страна, то никой не те спира насила тук. Както много пъти съм ти казал, че ти имам уважението, а ти ми сереш на главата. Та, след като не искаш да си тук - горе, дясно, цък и аут. Приключих по въпроса.
Някакво приложение/плъгин за оразмеряване на качваните снимки ще е от голяма ползва.
Друго,уведомлението по имейл при нов отговор в тема къде е :)
Хора, колеги и колежки, някой има ли разумно обяснение тука последната година-година и половина, защо така форума се отиши, направо замря? В неделя ходих до централните софийски и имайки се предвид, че все пак става въпрос за гробищен парк, трябва да ви кажа, без да преувеличавам, че там кипеше от живот в сравнение с форума тук, колкото и абсурдно да звучи това! Тук влизаш и виждаш, че има примерно 600-800 или 900 гости във всеки един момент обаче никой нищо не пише, не се споделя нова информация, не се обменят мнения и опит, нищо. Най-добре Матеев да дръпне шалтера на пчелари дот ком и да се приключи с мъката:bigsmile: