Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Моля на основание Чл.24 от Правилата на форума:

да ми бъде временно забранен достъпа до форума, считано от днес.
    Благодаря предварително!
    Не се приема. Тези правила ги спазвайте ПРЕДИ това, за да не се налага аз, да ги спазвам СЛЕД това. Лично на мен не ми пречиш.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Не се приема. Тези правила ги спазвайте ПРЕДИ това, за да не се налага аз, да ги спазвам СЛЕД това. Лично на мен не ми пречиш.
    1. Ти не можеш да стоиш над правилата, все пак живеем в демократична страна!
    2. Форума не е твой, за да имаш нахалството да твърдиш, дали някой ти пречи или не.
    3. Всяко нещо може да се направи по два начина - цивилизован и нецивилизован. Предпочитам първия.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    1. Ти не можеш да стоиш над правилата, все пак живеем в демократична страна!
    2. Форума не е твой, за да имаш нахалството да твърдиш, дали някой ти пречи или не.
    3. Всяко нещо може да се направи по два начина - цивилизован и нецивилизован. Предпочитам първия.
    Някой наистина започнахте да ми писвате с вашите глупости. След като живееш в демократична страна, то никой не те спира насила тук. Както много пъти съм ти казал, че ти имам уважението, а ти ми сереш на главата. Та, след като не искаш да си тук - горе, дясно, цък и аут. Приключих по въпроса.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Някой наистина започнахте да ми писвате с вашите глупости. След като живееш в демократична страна, то никой не те спира насила тук. Както много пъти съм ти казал, че ти имам уважението, а ти ми сереш на главата. Та, след като не искаш да си тук - горе, дясно, цък и аут. Приключих по въпроса.
    Направи това, за което помолих и наистина приключвам с теб! Това е мое право!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Направи това, за което помолих и наистина приключвам с теб! Това е мое право!
    Тъй като ти не си съгласен с нашите правила във форума, то те не означават нищо за теб, затова, че няма защо да се позоваваш на тях. След като го направя това, аз, приключвам с теб, а не ти. И наистина приключвам.

Заслужил Автор
    Регистриран
    27.06.2018
    Пчеларски район
    Тунджа-Марица
    Някакво приложение/плъгин за оразмеряване на качваните снимки ще е от голяма ползва.
    Друго,уведомлението по имейл при нов отговор в тема къде е

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Хора, колеги и колежки, някой има ли разумно обяснение тука последната година-година и половина, защо така форума се отиши, направо замря? В неделя ходих до централните софийски и имайки се предвид, че все пак става въпрос за гробищен парк, трябва да ви кажа, без да преувеличавам, че там кипеше от живот в сравнение с форума тук, колкото и абсурдно да звучи това! Тук влизаш и виждаш, че има примерно 600-800 или 900 гости във всеки един момент обаче никой нищо не пише, не се споделя нова информация, не се обменят мнения и опит, нищо. Най-добре Матеев да дръпне шалтера на пчелари дот ком и да се приключи с мъката

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •