1. Ти не можеш да стоиш над правилата, все пак живеем в демократична страна!
2. Форума не е твой, за да имаш нахалството да твърдиш, дали някой ти пречи или не.
3. Всяко нещо може да се направи по два начина - цивилизован и нецивилизован. Предпочитам първия.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Някой наистина започнахте да ми писвате с вашите глупости. След като живееш в демократична страна, то никой не те спира насила тук. Както много пъти съм ти казал, че ти имам уважението, а ти ми сереш на главата. Та, след като не искаш да си тук - горе, дясно, цък и аут. Приключих по въпроса.
Някакво приложение/плъгин за оразмеряване на качваните снимки ще е от голяма ползва.
Друго,уведомлението по имейл при нов отговор в тема къде е![]()
Хора, колеги и колежки, някой има ли разумно обяснение тука последната година-година и половина, защо така форума се отиши, направо замря? В неделя ходих до централните софийски и имайки се предвид, че все пак става въпрос за гробищен парк, трябва да ви кажа, без да преувеличавам, че там кипеше от живот в сравнение с форума тук, колкото и абсурдно да звучи това! Тук влизаш и виждаш, че има примерно 600-800 или 900 гости във всеки един момент обаче никой нищо не пише, не се споделя нова информация, не се обменят мнения и опит, нищо. Най-добре Матеев да дръпне шалтера на пчелари дот ком и да се приключи с мъката![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))