Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Е ли е възможно наказанието на потребителя jdrumev от вечен бан да бъде намалено на да речем 30 дневен такъв? Че ми е много пусто някак, влизаш и няма какво ново да прочетеш.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Е ли е възможно наказанието на потребителя jdrumev от вечен бан да бъде намалено на да речем 30 дневен такъв? Че ми е много пусто някак, влизаш и няма какво ново да прочетеш.
    Нима само Друмев внася новостите във форума? И, ако на всички тия глупости може да се каже новости, то бих го върнал. Но едва ли. Следейки и другия форум имам чувството, че и там скоро ще ви писне. Е, взел си е малко поука, но за това го молих тук не веднъж. Като се сметне, че ми се пишеше за приятел, а ми се изака на главата, смятам да си остане с вечен БАН.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Нима само Друмев внася новостите във форума? И, ако на всички тия глупости може да се каже новости, то бих го върнал. Но едва ли. Следейки и другия форум имам чувството, че и там скоро ще ви писне. Е, взел си е малко поука, но за това го молих тук не веднъж. Като се сметне, че ми се пишеше за приятел, а ми се изака на главата, смятам да си остане с вечен БАН.
    Знаеш ли, понякога точно от глупостите излизат доста смислени и поучителни коментари на по-опитни колеги. Редовно Данчо спами, но раздвижва доста теми и размисли по тях. Аз лично не мисля, че заслужава бан заради това, но явно има колеги които много му се дразнят, а лично аз не виждам защо ...

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Нима само Друмев внася новостите във форума?
    Много далеч съм от това мнение, но колкото по-шарено, толкова по-добре според мен. Решението си е твое и аз съм съгласен с него. Все пак ще те помоля, ако забележиш промяна в положителна посока, да му се даде втори шанс, пък било то и с някакъв изпитателен срок да речем )

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Много далеч съм от това мнение, но колкото по-шарено, толкова по-добре според мен. Решението си е твое и аз съм съгласен с него. Все пак ще те помоля, ако забележиш промяна в положителна посока, да му се даде втори шанс, пък било то и с някакъв изпитателен срок да речем )
    Не съм адвокат на модератора, но уважавам правилата на форума. Ето два факта само, които напълно оправдават действията му:
    1. jdrumev е регистриран във форума преди приблизително 3 години и има 5367 поста - по 5,3 поста всеки божи ден. Дали всичките те са съдържателни?
    2. jdrumev има повече от една регистрация - действие, абсолютно забранено от правилника! Това му позволява да избягва и заобикаля временните БАН-ве. Това впрочем правят и други хора и единственото решение без 100% резултат е БАН по IP адрес.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Това впрочем правят и други хора и единственото решение без 100% резултат е БАН по IP адрес.
    А трети се правят на божи кравички тук, пък на друго място ...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    А трети се правят на божи кравички тук, пък на друго място ...
    Интересно кой, как се разпознава, пък и знаци слага. Аз там ( в предишен мой пост тук цитиран) обида не намирам. Но мога да постна от съседната стая един любопитен факт, който много от тук присъстващите са го чели, но да го прочетат и останалите, че като ще е гарга, поне да е рошава

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Интересно кой, как се разпознава, пък и знаци слага. Аз там ( в предишен мой пост тук цитиран) обида не намирам. Но мога да постна от съседната стая един любопитен факт, който много от тук присъстващите са го чели, но да го прочетат и останалите, че като ще е гарга, поне да е рошава
    Започнаха да ми омръзват някои "закачки". Мислете предварително.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ами не е необходим много ум да се разпознаеш като те цитират. Явно съвсем си занемарил терапията, щом даже и това не осъзнаваш! Интересно какво ще постнеш писано от мен там? Давай, става любопитно!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Хубаво беше, когато си развяваше байрака из форума, да бяхте му направили някоя и друга приятелска забележка с която може би щяхте да му помогнете. Сега, по този начин изнудвате мен да правя неща за които след това да съжалявам, че съм ги направил. Ще кажа и защо. Вечер в по - късни часове, като че ли нещо започва да ни действа "Луната". И както знаете доста хора започват да пишат малко на кестерме/на криво, как да е/. Правени са забележки. Кой взема от дума, кой не и накрая идва и резултата. Едни са тук, други не. Предпочитам да премахна акаунта на един такъв, отколкото да загуби форума трима с много по - голямо значение. Другото което е, че форума е отворен и всеки може да се впише с друг акаунт и да е отново тук, което също не е редно и както съм казал - който го хвана ще го изхвърлям на момента. Компромисите свършиха за всички и пак благодарение на Друмев.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •