Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Много далеч съм от това мнение, но колкото по-шарено, толкова по-добре според мен. Решението си е твое и аз съм съгласен с него. Все пак ще те помоля, ако забележиш промяна в положителна посока, да му се даде втори шанс, пък било то и с някакъв изпитателен срок да речем )
    Не съм адвокат на модератора, но уважавам правилата на форума. Ето два факта само, които напълно оправдават действията му:
    1. jdrumev е регистриран във форума преди приблизително 3 години и има 5367 поста - по 5,3 поста всеки божи ден. Дали всичките те са съдържателни?
    2. jdrumev има повече от една регистрация - действие, абсолютно забранено от правилника! Това му позволява да избягва и заобикаля временните БАН-ве. Това впрочем правят и други хора и единственото решение без 100% резултат е БАН по IP адрес.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Това впрочем правят и други хора и единственото решение без 100% резултат е БАН по IP адрес.
    А трети се правят на божи кравички тук, пък на друго място ...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    А трети се правят на божи кравички тук, пък на друго място ...
    Интересно кой, как се разпознава, пък и знаци слага. Аз там ( в предишен мой пост тук цитиран) обида не намирам. Но мога да постна от съседната стая един любопитен факт, който много от тук присъстващите са го чели, но да го прочетат и останалите, че като ще е гарга, поне да е рошава

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Интересно кой, как се разпознава, пък и знаци слага. Аз там ( в предишен мой пост тук цитиран) обида не намирам. Но мога да постна от съседната стая един любопитен факт, който много от тук присъстващите са го чели, но да го прочетат и останалите, че като ще е гарга, поне да е рошава
    Започнаха да ми омръзват някои "закачки". Мислете предварително.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Ами не е необходим много ум да се разпознаеш като те цитират. Явно съвсем си занемарил терапията, щом даже и това не осъзнаваш! Интересно какво ще постнеш писано от мен там? Давай, става любопитно!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ами не е необходим много ум да се разпознаеш като те цитират. Явно съвсем си занемарил терапията, щом даже и това не осъзнаваш! Интересно какво ще постнеш писано от мен там? Давай, става любопитно!
    Не от теб, а за теб! Пак недоразбрал. Та за каква терапия иде реч?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Не от теб, а за теб! Пак недоразбрал. Та за каква терапия иде реч?
    Пак някоя клюкарска история от селския пазар ли? А за терапията ти си знаеш!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    А за терапията ти си знаеш!
    Не, не знам, сподели! Като кажеш "а", кажи и "б".

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •