Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 602

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    От много време не пиша.Не, че не е имало какво, но когато сериозен въпрос се залива с помия и лиги, то няма смисъл и да се поставя.Чета, чат пат да се уверя, че нищо не се променя и се забавлявам в "другата стая".
    Лично мнение.
    Казано с ирония и горчивина :"Който разбрал, разбрал.Който не е да пита брата!"
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    От много време не пиша.Не, че не е имало какво, но когато сериозен въпрос се залива с помия и лиги, то няма смисъл и да се поставя.Чета, чат пат да се уверя, че нищо не се променя и се забавлявам в "другата стая".
    Лично мнение.
    Казано с ирония и горчивина :"Който разбрал, разбрал.Който не е да пита брата!"
    И аз съм така. Само дето не знам коя е тая "друга стая". Ама предполагам, че става дума за друг намирисващ форум. Ако е така, мерси! Ще си живея скучно в информационно неведение.

Все по-често взе да се чуват и четат въпросите "Какво става с пчеларството" и "защо все по-често се продават кошери".
    За мен отговорът е един и същ и на двата.
    Пчелари станаха безброй неграмотни, не мислещи, сметкаджии, които нямат капка мерак да са пчелари. Чули, че 100 кошера по 40кг мед по 5лв правят чиста печалба от 20000лв на година и то като цената расте (последните 2-3 години преди тази), и то за няма и 6 месеца работа (другите 6 лежачка и чакаш пак да потече). Па ако си по-амбициозен, може и некоя субсидийка да докопаш...
    Е да ама сметката като не излезе две години, че и цената като започне да пада, па и пустите "мухи що така мрат зимно време", пък и със субсидиите се спекоха нещата - и айде белия байрак.
    Не се притеснявайте. Ще се оправят нещата. Просто 5 години се катерихме към пика на амплитудата, сега се пързаляме надолу, после пак ще сме нагоре и така... Очистителни времена...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •