Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Постъпи предложение за изтриване на постове, файлове и клипове от един потребител. Когато искате да се извърши това, първо се запознайте с тези правила: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410
    И по-точно точка 16 ли?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    И по-точно точка 16 ли?
    За предпочитане е всички точки да се прочетат. Не е лошо едно опресняване.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    До сега просто никога не се е случвал такъв казус, но след коментарите на Апитрейд, според мен е редно да се въведе правило забраняващо публикуване на лична информация на трети лица без изричното им съгласие. Това, което си позволиха Апитрейд във форума е крайно непрофесионално и неетично.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Тази лична информация е пусната до евро комисия и министерство. Мисля че е най-малкия проблем на тези хора е форума. Освен това предупредих "вдраев " като правят нередности поне да си мълчат той ми се изрепчи че не разбирам. Истината излезе. Не подкрепям предложението.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Прочетох правилата с които съм се съгласил като съм се регистрирал във форума и се позовавам на обновената т.24.Желая да се приложи към мен.
    С уважение:Драев

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Прочетох правилата с които съм се съгласил като съм се регистрирал във форума и се позовавам на обновената т.24.Желая да се приложи към мен.
    С уважение:Драев
    Правилата са си правила, но по усмотрение на модератора могат да се приложат или не, дори могат и да се утежняват в зависимост от случая. В момента аз решавам и решението ми е, че оставаш и продължаваш да пишеш, като престанеш да мрънкаш, че наистина ще те банна. Мразя да давам, а да ми се хвърля пясък в очите. Приключих по въпроса.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ......
    Рости - при едни малко по- други обстоятелства и среди, изнасянето на лична информация в публичното пространство е, дори подсъдимо: не случайно!

Ще се надявам все пак разума да надлее, пък като не - две, три години не съм писал във форума, така че не ми е дерт и никога повече да не участвам. Аз в такива грозни и долни изпълнения не желая да участвам, и категорично не подкрепям!!!
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Моля на основание Чл.24 от Правилата на форума:
    24. Ако потребителят е решил, че във форума не намира необходимата информация и атмосфера, която е очаквал, той може да поиска регистрацията му да бъде заличена. Това се прави с искане в раздела "ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ПРЕПОРЪКИ И МНЕНИЯ, СВЪРЗАНИ С ФОРУМА". Искането му ще бъде изпълнено САМО АКО ТОЙ НЕ Е ПИСАЛ НИКАКВИ МНЕНИЯ. Ако във форума има негови мнения и теми, то тогава акаунта му ще бъде оставен и ще бъде забранен за достъп.
    да ми бъде временно забранен достъпа до форума, считано от днес.
    Благодаря предварително!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Моля на основание Чл.24 от Правилата на форума:

да ми бъде временно забранен достъпа до форума, считано от днес.
    Благодаря предварително!
    Не се приема. Тези правила ги спазвайте ПРЕДИ това, за да не се налага аз, да ги спазвам СЛЕД това. Лично на мен не ми пречиш.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •