Абе Янчо, ти ще се откажеш бая оптимист. Да, надеждата умира последна, но и ний сме дали нещо на света, демек много нещо ни е минало през главата и сме минали по този "розов" път. Ей го на и Рости се убеди в това, явно на твоята призма светлината пада под друг ъгъл. Дерзай приятелю!
П.П. преди време имах транспортен бизнес. Единия камион претърпя ПТП, един стар майстор от бранша, който го ремонтира ми рече: За да имаш сполука в бизнеса, трябва да имаш два различни такива, тъй че когато единия "потъне", другия да го спаси. Помни таз приказка и ти Янчо!
Колега Алексиев, таванките ти дървени ли са или с плат/парцал?![]()
Ха сега де... Ти пък как позна, че съм дърводелец...
Имам предложение за правило, което съм срещал из други, по-големи форуми - всяка обява "продавам" задължително съдържа и продажната цена, в противен случай се изтрива от модератора почти веднага.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Върши работа и пести усилия. Ето, днес чета, продават се нови буркани. Аз знам колко струват от завода, публикувал съм цената във форума, но е неудобно и скъпо да купя един палет, не ми трябват толкова и заемат място. Разбрах го по трудния начин, като загубих един цял ден да ги пренеса. Но пък да тръгна да звъня по телефона и да разпитвам колко струват по обявата, за да преценя дали си струва - нямам време. Тоест, наличното време през деня ми трябва за по-важни работи.
Колкото до бързината на модератора - имам впечатления вече четири години от форума, достатъчна е.![]()
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Предлагам:
1. Последно мнение да не се цитира.
2. Да се забрани един автор да пише две или повече последователни мнения в една тема. Каквото има да казва, да го казва наведнъж или да използва опция " промени" макар, че засега аз не мога да я намеря.
И...молба- когато споделяте за успехи, подсказвайте поне малко как сте ги постигнали иначе.. е...и навремето имаше ударнички, за година изпълняваха петилетка....
П.п опцията я намерих, извинявам се.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))