Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Много далеч съм от това мнение, но колкото по-шарено, толкова по-добре според мен. Решението си е твое и аз съм съгласен с него. Все пак ще те помоля, ако забележиш промяна в положителна посока, да му се даде втори шанс, пък било то и с някакъв изпитателен срок да речем )
    Хубаво беше, когато си развяваше байрака из форума, да бяхте му направили някоя и друга приятелска забележка с която може би щяхте да му помогнете. Сега, по този начин изнудвате мен да правя неща за които след това да съжалявам, че съм ги направил. Ще кажа и защо. Вечер в по - късни часове, като че ли нещо започва да ни действа "Луната". И както знаете доста хора започват да пишат малко на кестерме/на криво, как да е/. Правени са забележки. Кой взема от дума, кой не и накрая идва и резултата. Едни са тук, други не. Предпочитам да премахна акаунта на един такъв, отколкото да загуби форума трима с много по - голямо значение. Другото което е, че форума е отворен и всеки може да се впише с друг акаунт и да е отново тук, което също не е редно и както съм казал - който го хвана ще го изхвърлям на момента. Компромисите свършиха за всички и пак благодарение на Друмев.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Ако се направи открита анкета ,,Амнистия за Друмев'' ще се види %
    Експериментът Досейди Франк Хърбърт

Ние създадохме чудовище — извънредно ценно и дори полезно, и при все това крайно опасно. Нашето чудовище е едновременно и красиво и потресаващо. Ние не смеем да използваме пълните му възможности, но не можем и да го пуснем на свобода.
    Заключение на гауачините за експеримента Досейди

П.П.Рядко влизам във форума а ма за да му дам едно рамо бих влязъл и бихъл гласувал за амнистия на Друмев!

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Сега, по този начин изнудвате мен...
    Не е така, просто ти казвам, че за мен наказанието е пресилено. Би трябвало да съответства на провинението. Друмев може да е голямо плямпало, да не му се разбират половината коментари, да пише нонстоп с грешки, но не си спомням да съм виждал обидни коментари и злостни нападки от него към когото и да е от членовете на форума. Даже и когато са го плюели и са правили опити да го провокират, той е обръщал всичко на майтап. Греша ли? Ако на крадеца даваме смъртна присъда, какво по дяволите ще правим с убийците?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Не е така, просто ти казвам, че за мен наказанието е пресилено. Би трябвало да съответства на провинението. Друмев може да е голямо плямпало, да не му се разбират половината коментари, да пише нонстоп с грешки, но не си спомням да съм виждал обидни коментари и злостни нападки от него към когото и да е от членовете на форума. Даже и когато са го плюели и са правили опити да го провокират, той е обръщал всичко на майтап. Греша ли? Ако на крадеца даваме смъртна присъда, какво по дяволите ще правим с убийците?
    Мисля, че първите няколко които изброи са достатъчни за да е вън от играта. Правени са куп забележки както тук така и на лични. Форума е пълен с негови акаунти и в момента отново си влиза с което се опитва да прави нас/модераторите/ на маймуни, а и вас, и нас отново, защото сме и участници във форума. По този начин нещата стават не както казваш ти по-шарени, а напротив, по-сиви. Защото се започва едно натягане на реда вместо да има по-голяма свобода. Знаете, че мога да дам БАН на всеки на момента, но бях оставил нещата по-свободно, чистих спама до среди нощите, само и само мир да има, но баце - нЕма. Колко пъти апелирах и писах цели фермани да бъдем някак си по други, да мислим как форума да бъде по-хубав, привлекателен. Да има какво да научиш, а не само щуротии. Нека има свобода, но всичко си има граници. Не, че не мога да ти изпълня искането. Мога и никой няма да ми каже нищо, но не е редно. Както казах и в един по преден пост - мислете предварително. Ето и сега има двама които нямат озаптяване. Точно над твоя пост. Няма нужда да се опитваш да оправяш случилото се. Вече е в историята. Единственият начин който подсказвам е - да си направи нов акаунт, да го обяви, че е той и да си го защитава. С добри постове, а не с лиготии. Макар и акаунт той е наш, ние стоим зад него. Познаваме се чрез него. Това е.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    От много време не пиша.Не, че не е имало какво, но когато сериозен въпрос се залива с помия и лиги, то няма смисъл и да се поставя.Чета, чат пат да се уверя, че нищо не се променя и се забавлявам в "другата стая".
    Лично мнение.
    Казано с ирония и горчивина :"Който разбрал, разбрал.Който не е да пита брата!"
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    От много време не пиша.Не, че не е имало какво, но когато сериозен въпрос се залива с помия и лиги, то няма смисъл и да се поставя.Чета, чат пат да се уверя, че нищо не се променя и се забавлявам в "другата стая".
    Лично мнение.
    Казано с ирония и горчивина :"Който разбрал, разбрал.Който не е да пита брата!"
    И аз съм така. Само дето не знам коя е тая "друга стая". Ама предполагам, че става дума за друг намирисващ форум. Ако е така, мерси! Ще си живея скучно в информационно неведение.

Все по-често взе да се чуват и четат въпросите "Какво става с пчеларството" и "защо все по-често се продават кошери".
    За мен отговорът е един и същ и на двата.
    Пчелари станаха безброй неграмотни, не мислещи, сметкаджии, които нямат капка мерак да са пчелари. Чули, че 100 кошера по 40кг мед по 5лв правят чиста печалба от 20000лв на година и то като цената расте (последните 2-3 години преди тази), и то за няма и 6 месеца работа (другите 6 лежачка и чакаш пак да потече). Па ако си по-амбициозен, може и некоя субсидийка да докопаш...
    Е да ама сметката като не излезе две години, че и цената като започне да пада, па и пустите "мухи що така мрат зимно време", пък и със субсидиите се спекоха нещата - и айде белия байрак.
    Не се притеснявайте. Ще се оправят нещата. Просто 5 години се катерихме към пика на амплитудата, сега се пързаляме надолу, после пак ще сме нагоре и така... Очистителни времена...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •