Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
Много далеч съм от това мнение, но колкото по-шарено, толкова по-добре според мен. Решението си е твое и аз съм съгласен с него. Все пак ще те помоля, ако забележиш промяна в положителна посока, да му се даде втори шанс, пък било то и с някакъв изпитателен срок да речем )
Хубаво беше, когато си развяваше байрака из форума, да бяхте му направили някоя и друга приятелска забележка с която може би щяхте да му помогнете. Сега, по този начин изнудвате мен да правя неща за които след това да съжалявам, че съм ги направил. Ще кажа и защо. Вечер в по - късни часове, като че ли нещо започва да ни действа "Луната". И както знаете доста хора започват да пишат малко на кестерме/на криво, как да е/. Правени са забележки. Кой взема от дума, кой не и накрая идва и резултата. Едни са тук, други не. Предпочитам да премахна акаунта на един такъв, отколкото да загуби форума трима с много по - голямо значение. Другото което е, че форума е отворен и всеки може да се впише с друг акаунт и да е отново тук, което също не е редно и както съм казал - който го хвана ще го изхвърлям на момента. Компромисите свършиха за всички и пак благодарение на Друмев.