Постъпи предложение за изтриване на постове, файлове и клипове от един потребител. Когато искате да се извърши това, първо се запознайте с тези правила: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410
Постъпи предложение за изтриване на постове, файлове и клипове от един потребител. Когато искате да се извърши това, първо се запознайте с тези правила: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410
До сега просто никога не се е случвал такъв казус, но след коментарите на Апитрейд, според мен е редно да се въведе правило забраняващо публикуване на лична информация на трети лица без изричното им съгласие. Това, което си позволиха Апитрейд във форума е крайно непрофесионално и неетично.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Тази лична информация е пусната до евро комисия и министерство. Мисля че е най-малкия проблем на тези хора е форума. Освен това предупредих "вдраев " като правят нередности поне да си мълчат той ми се изрепчи че не разбирам. Истината излезе. Не подкрепям предложението.
Прочетох правилата с които съм се съгласил като съм се регистрирал във форума и се позовавам на обновената т.24.Желая да се приложи към мен.
С уважение:Драев
Правилата са си правила, но по усмотрение на модератора могат да се приложат или не, дори могат и да се утежняват в зависимост от случая. В момента аз решавам и решението ми е, че оставаш и продължаваш да пишеш, като престанеш да мрънкаш, че наистина ще те банна. Мразя да давам, а да ми се хвърля пясък в очите. Приключих по въпроса.
Рости - при едни малко по- други обстоятелства и среди, изнасянето на лична информация в публичното пространство е, дори подсъдимо: не случайно!
Ще се надявам все пак разума да надлее, пък като не - две, три години не съм писал във форума, така че не ми е дерт и никога повече да не участвам. Аз в такива грозни и долни изпълнения не желая да участвам, и категорично не подкрепям!!!
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Моля на основание Чл.24 от Правилата на форума:
да ми бъде временно забранен достъпа до форума, считано от днес.24. Ако потребителят е решил, че във форума не намира необходимата информация и атмосфера, която е очаквал, той може да поиска регистрацията му да бъде заличена. Това се прави с искане в раздела "ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ПРЕПОРЪКИ И МНЕНИЯ, СВЪРЗАНИ С ФОРУМА". Искането му ще бъде изпълнено САМО АКО ТОЙ НЕ Е ПИСАЛ НИКАКВИ МНЕНИЯ. Ако във форума има негови мнения и теми, то тогава акаунта му ще бъде оставен и ще бъде забранен за достъп.
Благодаря предварително!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))