Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 604

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Постъпи предложение за изтриване на постове, файлове и клипове от един потребител. Когато искате да се извърши това, първо се запознайте с тези правила: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Постъпи предложение за изтриване на постове, файлове и клипове от един потребител. Когато искате да се извърши това, първо се запознайте с тези правила: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=410
    И по-точно точка 16 ли?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    И по-точно точка 16 ли?
    За предпочитане е всички точки да се прочетат. Не е лошо едно опресняване.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    До сега просто никога не се е случвал такъв казус, но след коментарите на Апитрейд, според мен е редно да се въведе правило забраняващо публикуване на лична информация на трети лица без изричното им съгласие. Това, което си позволиха Апитрейд във форума е крайно непрофесионално и неетично.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Тази лична информация е пусната до евро комисия и министерство. Мисля че е най-малкия проблем на тези хора е форума. Освен това предупредих "вдраев " като правят нередности поне да си мълчат той ми се изрепчи че не разбирам. Истината излезе. Не подкрепям предложението.

Заслужил Автор
    Регистриран
    16.02.2018
    Прочетох правилата с които съм се съгласил като съм се регистрирал във форума и се позовавам на обновената т.24.Желая да се приложи към мен.
    С уважение:Драев

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от вдраев Виж публикацията
    Прочетох правилата с които съм се съгласил като съм се регистрирал във форума и се позовавам на обновената т.24.Желая да се приложи към мен.
    С уважение:Драев
    Правилата са си правила, но по усмотрение на модератора могат да се приложат или не, дори могат и да се утежняват в зависимост от случая. В момента аз решавам и решението ми е, че оставаш и продължаваш да пишеш, като престанеш да мрънкаш, че наистина ще те банна. Мразя да давам, а да ми се хвърля пясък в очите. Приключих по въпроса.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    ......
    Рости - при едни малко по- други обстоятелства и среди, изнасянето на лична информация в публичното пространство е, дори подсъдимо: не случайно!

Ще се надявам все пак разума да надлее, пък като не - две, три години не съм писал във форума, така че не ми е дерт и никога повече да не участвам. Аз в такива грозни и долни изпълнения не желая да участвам, и категорично не подкрепям!!!
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Моля на основание Чл.24 от Правилата на форума:
    24. Ако потребителят е решил, че във форума не намира необходимата информация и атмосфера, която е очаквал, той може да поиска регистрацията му да бъде заличена. Това се прави с искане в раздела "ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ПРЕПОРЪКИ И МНЕНИЯ, СВЪРЗАНИ С ФОРУМА". Искането му ще бъде изпълнено САМО АКО ТОЙ НЕ Е ПИСАЛ НИКАКВИ МНЕНИЯ. Ако във форума има негови мнения и теми, то тогава акаунта му ще бъде оставен и ще бъде забранен за достъп.
    да ми бъде временно забранен достъпа до форума, считано от днес.
    Благодаря предварително!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •