Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Предполагам че съм много изморен и заради това не разбрах нищо от последните няколко поста.
Както и да е.
Искам само да ви кажа че не съм безпаметен и помня много добре кои хора и фирми можеха да работят добре през 90-те години. Това са годините на Жоро, Мечката, Руснака, Карамански и т.н. и т.н Или имаш протекция свише ( бившите служби или партията майка) или плащаш яко след което не ти остава за предприятие със капацитет няколко стотин тира на година. Да ви напомня че и банките тогава правиха кредитните милионери, които пак бяха подбрани личности.
АЗ НЕ СЪМ БЕЗПАМЕТЕН НЕ БЪДЕТЕ И ВИЕ.
Било к'вот боло, както се пее в една, сега модерна песен. Да гледаме в сегашно време. Точно за него говори и Сашо в спора с Матеев ама гледните им точки са коренно различни. Саше само да ти кажа че си в грешка с началния капитал на собственика на форума. Той си беше предвидил 1 000 000 за първата година, а минаха вече няколко годинки.
Матеев жив и здрав да си, имал си дал си, бачкаш и натискаш яко, само се чудя как преценяваш риска в духа на доклада за здравословното състояние на пчелите в БГ който ти пусна и на безжалостния бич за пчеларството който наближава със страшна сила към БГ- МАЛКИЯ КОШЕРЕН БРЪМБАР?
Идеята на последните няколко поста беше, че много глупости се наговориха и някой трябва да чисти
Да си видял някой от МЗХ или ветеринарите са да загрижени?!?! Изобщо не им пука! А ако влезе МКБ с някои колегите ще имаме опреснителни курсове какво съм казал преди месеци(не, че ще се извинят).
Смяташ ли, че днес някой те взема насериозно по повод МКБ...почакай и ще видиш как пчеларя си пати от собствената глупост и късогледство. Аз ще се подготвя с около 2000 капана-хранилки за МКБ - щот съм тъп и нищо не разбирам.