Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 168

Преглед на хибрид режима

Извинявам се, ама какво значение има колко са парите на Матеев и от къде са?

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Никакво, негови са си. Нека си ги харчи със здраве. НО не всички имаме толкоз. Аз примерно работя за средна заплата и имам семейство. Реших да отглеждам пчели и от една година на сам всеки лев който ми остава след като си платя месечните сметки ги влагам в пчелина. Това ми коства много лишения от доста неща. Хубавото в случая е че и семейството ме подкрепя. След година, две пари от медец за една почивка да ми остават ще съм доволен. Май много се задълбочих, спирам. Просто не се сдържах от гледна точка на това че скоро ми казаха / не във прав текст/, какво ревеш толкоз за 100 - 200 лева. АМИ РЕВА мое си е правото. Приемам го на лична основа. Един може да реве друг не. Или условията важат за всички или за никой.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от asti Виж публикацията
    Никакво, негови са си. Нека си ги харчи със здраве. НО не всички имаме толкоз. Аз примерно работя за средна заплата и имам семейство. Реших да отглеждам пчели и от една година на сам всеки лев който ми остава след като си платя месечните сметки ги влагам в пчелина. Това ми коства много лишения от доста неща. Хубавото в случая е че и семейството ме подкрепя. След година, две пари от медец за една почивка да ми остават ще съм доволен. Май много се задълбочих, спирам. Просто не се сдържах от гледна точка на това че скоро ми казаха / не във прав текст/, какво ревеш толкоз за 100 - 200 лева. АМИ РЕВА мое си е правото. Приемам го на лична основа. Един може да реве друг не. Или условията важат за всички или за никой.
    И не забравяйте, равенство няма – реализационните възможности на всеки са различни и зависими от много неща, но на едни от първите места сред тези неща стоят собствената енергия и времето, с които разполагате. Добавете разум и вяра, тези последните поне зависят от вас самите най-вече.
    Working....

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Принципно нямаше.Но,понеже винаги използва онзи поучителноназидателен тон,говорейки за преуспелите хора,визирайки себе си,та решихме да почерпим вода от извора.В смисъл,да пообясни на простия обикновен народ как да дръпнат в живота и къде са грешките им,как да спестяват от закуски,забавления и някои тънкости на бизнеса.Та,моля,не го спирай.Нека изясним някои неща и после метлата.

Оооо, нямам никакво намерение да го спирам, дори му пожелавам да си умножи парите. Но мисля, че отделяте прекалено много време и енергия за не съществени неща. Нищо лично към никой.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Оооо, нямам никакво намерение да го спирам, дори му пожелавам да си умножи парите. Но мисля, че отделяте прекалено много време и енергия за не съществени неща. Нищо лично към никой.
    Просто в някои моменти сме с повече свободно време.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от сашо 38 Виж публикацията
    Просто в някои моменти сме с повече свободно време.
    Утре(днес) като си вземеш восъка, и почнеш да "тъчеш" основи, поне за няколко часа няма да имаш толкова свободно време, че то толкова постинги, генерирани покрай тебе - нямат изчитане, ех колко ми напомнят на едни други от преди около 10-тина месеца...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Как какво значение има? И най - вече не колко са му, а от къде са? За да си нарием и ние по някой милион.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Според мене не парите са първични, а това как човек използва главата си. Много пъти съм го намеквал, но сега ме ядосахте и ще ви го кажа в прав текст.

Още от началоното си образование бях най-добрия по математика. На всяка една олимпиада излизах все на първо място. Някъде към 7-8 клас станах и най-добрия по електротехника + печелене на олимпиади. В техникума бях най-добрия по радио и телевизия , а впоследствие и по електроника. Бях най-добрия дори и по време на есенните бригади в помощ на селското стопанство, където събирахме домати или картофи. Най-добрия съм и на шах - поне сред колегите, с които сме играли. От 40 години не помня някой да е спечелвал партия срещу мене. В казармата бях най-добрия радист. В института - най-добрия по електроника и по компютърни технологии (тогава се зараждаха). На кандидат-студентския изпит бях първи от 7000 човека. Бил съм първи и на национални олимпиади по програмиране. При тестовете за коефициент на интелигентност имам между 140 и 160 точки, което сигурно го постига един на 10 000 човека. Имам 2 висши образования и една аспирантура. Бог съм по математика, електроника, автоматика, програмиране, финанси и много други науки. Любознателен съм и всеки божи ден отделям по няколко часа да науча нещо ново във всички сфери на науката. Това което съм днес е започнало още когато съм бил в детската градина - бях се научил да чета и пиша далече преди да стана ученик в първи клас.

Просто искам да кажа, че да хората се раждат еднакви, но после от всеки зависи какво ще направи в този живот и какво - не. Някои са амбицирани да учат много и да се трудят много още от детските години, а други го карат по-през пръсти и естествено лека полека започват да изостават. И когато станат на възраст, осъзнават че са светлинни години далече от това, което е можело да го постигнат.

Парите са отражение на днешния свят, но дори когато ги нямаше, аз пак почти винаги бях първи във всичко, с което се захвана сериозно. Просто такъв ми е характера и това ми е станало навик - да влагам всички сили без да се жаля във всяко едно начинание.

Съжалявам че ме предизвикахте да го напиша това, но в края на краищата това си е самата истина. Имам много знания, постигнал съм много в живота и естествено е, че имам и самочувствие от това. Обикновенно каквото го захвана, рано или късно ставам първи в тази област. Така е и с много от фирмите ми - напр. FOREX брокера или пък соларните технологии. Изцяло нова чужда наука мога да я усвоя за по-малко от година и да стана по-добър от 99% от хората, които цял живот са се занимавали с тази наука. Звучи като самохвалство, но до момента това съм го правил поне 10 пъти в различни области, в които съм започвал от чистата нула.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    Ха, и аз бях в казармата радист.
    Все пак искам да попитам, в един пост каза че не вярваш в БОГ, а сега ти си БОГ.
    Просто ми направи впечатление. Иначе евала за упоритостта и постиженията.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •