Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 168
    Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Когато човек е доволен от стъпалото на живота, на което се намира, той няма лоши помисли за тези над него. Ако обаче ги оплюва и ги обвинява в някакви измислени грехове, това означава че той е недоволен от себе си, и тука вече възниква защитната реакция на мозъка - започва да живее в някакъв измислен свят, пълен със самооправдания.
    Нямам лоши помисли за теб.Кефя се на много твои разсъждения и експерименти.
    Но има една тънка граница,която понякога преминаваш и която дразни-не само мен.Имам в предвид,че леко трябва да се приземиш от високия си бизнеспиедестал и всичко ще си дойде на мястото.Имам в предвид,да си малко по-земен тип.Надявам си ме разбрал.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Нека Матеев , да говори , като практик - пчелар !
    А то , само сметки , сметки .
    Това , което го пише в книгата , не се ражда на нивата !!!!!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    В бизнеса непрекъснато се правят някакви сметки. Без тях няма да има логични икономически-оправдани решения. Съжалявам, но това ми е професионално изкривяване. Сметките ми помагат да видя неща, за които другите пчелари не са се досещали, и когато пиша постинги със сметки, горещо вярвам че те могат да бъдат полезни поне за част от пчеларите. Ако на тебе не ти харесват - просто ги прескачай. Подминавай постингите ми с тактично мълчание така, както и аз често го правя по отношение на някои хора.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Да , де !
    Само калкулация .
    Печалба , от теб не виждам да си произвел при пчелите !?!
    Продавам това .Купувам онова .

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Атанасов, извини ме за това че забравих да напиша: Казаха че основите са Йордански. В момента ги внасят, но са в процес да организират производство в България. Чудя се след това което написа Аранис с какво да ги пръскам за да ги градят по-бързо?

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Гледам цял ден се "дрънкате" Сашо и Матеев и се чудя няма те ли пчели за гледане?

Иначе Сашо ме кефи, че не се предава, а Матеев в типичен стил назидава и спори в стил "който не е с мен е против мен".

Матеев 100% съм сигурен че "партията майка" има сериозна намеса в твоята бизнес биография, но за това не се говори нали?

Да кажа нещо и по темата. Преди няколко дни открих съвсем случайно, че на ловешките основи на АПИАКТА има микро текст който е изписан на валяците и се появява през определено разстояние (явно на един оборот на валяка). За сега виждам мнооооооого добре и въпреки това не можах да разчета текста с невъоръжено око. Имам много работа за сега покрай пчелите и не ми остава време да взема една лупа и да видя какво пише все пак. Чудесна защита против фалшификации, но и нож с две остриета защото сега ако дам една тяхна основа на изследване имам неуспоримо доказателство, че е тяхна пък като ги гледам восъка им става все по-малко.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    .......Матеев 100% съм сигурен че "партията майка" има сериозна намеса в твоята бизнес биография, но за това не се говори нали?......
    Безпартиен съм. Някакви други предположения кой ми е помогнал с пари? Може би бог? Неее.... не вярвам в бог. Може би тотото? Жалко че не е и то, защото не пускам фишове .....

Защо пък за момент да не се опитаме да допуснем, че всичко това е възможно да се случи, при това съвсем честно и законно? Толкова ли невероятно изглежда?

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Аааа без укори и оплаквания колеги. Че аз се оплаках и ме триинаха веднага. Искаха ми безспорни доказателства все едно съм Чекатило. Аааа шшшт тиха. Съгласявайте се и толкоз.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Защо пък за момент да не се опитаме да допуснем, че всичко това е възможно да се случи, при това съвсем честно и законно? Толкова невероятно ли изглежда?
    ДА.
    АБСОЛЮТНО НЕВЕРОЯТНО.
    Не ми се спори по тези въпроси, не ме и интересува, ВЪОБЩЕ.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Безпартиен съм. Някакви други предположения кой ми е помогнал с пари? Може би бог? Неее.... не вярвам в бог. Може би тотото? Жалко че не е и то, защото не пускам фишове .....

Защо пък за момент да не се опитаме да допуснем, че всичко това е възможно да се случи, при това съвсем честно и законно? Толкова ли невероятно изглежда?
    Понякога се получава така, че човек изтегля и печелившата карта.

Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •