Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 168

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Предполагам че съм много изморен и заради това не разбрах нищо от последните няколко поста.
    Както и да е.
    Искам само да ви кажа че не съм безпаметен и помня много добре кои хора и фирми можеха да работят добре през 90-те години. Това са годините на Жоро, Мечката, Руснака, Карамански и т.н. и т.н Или имаш протекция свише ( бившите служби или партията майка) или плащаш яко след което не ти остава за предприятие със капацитет няколко стотин тира на година. Да ви напомня че и банките тогава правиха кредитните милионери, които пак бяха подбрани личности.
    АЗ НЕ СЪМ БЕЗПАМЕТЕН НЕ БЪДЕТЕ И ВИЕ.
    Било к'вот боло, както се пее в една, сега модерна песен. Да гледаме в сегашно време. Точно за него говори и Сашо в спора с Матеев ама гледните им точки са коренно различни. Саше само да ти кажа че си в грешка с началния капитал на собственика на форума. Той си беше предвидил 1 000 000 за първата година, а минаха вече няколко годинки.
    Матеев жив и здрав да си, имал си дал си, бачкаш и натискаш яко, само се чудя как преценяваш риска в духа на доклада за здравословното състояние на пчелите в БГ който ти пусна и на безжалостния бич за пчеларството който наближава със страшна сила към БГ- МАЛКИЯ КОШЕРЕН БРЪМБАР?
    Идеята на последните няколко поста беше, че много глупости се наговориха и някой трябва да чисти
    Да си видял някой от МЗХ или ветеринарите са да загрижени?!?! Изобщо не им пука! А ако влезе МКБ с някои колегите ще имаме опреснителни курсове какво съм казал преди месеци(не, че ще се извинят).
    Смяташ ли, че днес някой те взема насериозно по повод МКБ...почакай и ще видиш как пчеларя си пати от собствената глупост и късогледство. Аз ще се подготвя с около 2000 капана-хранилки за МКБ - щот съм тъп и нищо не разбирам.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Идеята на последните няколко поста беше, че много глупости се наговориха и някой трябва да чисти
    Да си видял някой от МЗХ или ветеринарите са да загрижени?!?! Изобщо не им пука! А ако влезе МКБ с някои колегите ще имаме опреснителни курсове какво съм казал преди месеци(не, че ще се извинят).
    Смяташ ли, че днес някой те взема насериозно по повод МКБ...почакай и ще видиш как пчеларя си пати от собствената глупост и късогледство. Аз ще се подготвя с около 2000 капана-хранилки за МКБ - щот съм тъп и нищо не разбирам.
    И като ги направиш тези капани бръмбара ще заобикаля пчелина ти? А дано та като мине инвазията му ще можем да идваме и да си купуваме рояци.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Въпрос към Матеев.Ако е вярна инвестицията ти от милион в пчеларството,обясни тогава защо избра точно този отрасъл?Виждаш потенциал?А в строителството примерно не?Одеве споменах,че е на дъното в класацията по печалба.А видно от това какво значимо място си отделил на банковата си сметка,това би трябвало да ти е една от последните сфери за увеличаване на подобен капитал.Щото мой познат,например,отвори луксозен фитнес с пари на друга видна личност и сега щрака касови бележки за по хиляда лева дневен оборот,въпреки,че влизат 5-6 души...разбираш,предполагам ,схемата,но ти проявяваш интерес.И какво е мястото на човек,можещ да се нарече милионер,във пчеларски форум?Бих задал същия въпрос на Гриша Ганчев,ако видя,че си губи дневно по около час във форума "направи си сам".
    Този пост е редактиран от сашо 38; 28.04.2015 в 09:49.

Извинявам се, ама какво значение има колко са парите на Матеев и от къде са?

Автор
    Регистриран
    11.05.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Никакво, негови са си. Нека си ги харчи със здраве. НО не всички имаме толкоз. Аз примерно работя за средна заплата и имам семейство. Реших да отглеждам пчели и от една година на сам всеки лев който ми остава след като си платя месечните сметки ги влагам в пчелина. Това ми коства много лишения от доста неща. Хубавото в случая е че и семейството ме подкрепя. След година, две пари от медец за една почивка да ми остават ще съм доволен. Май много се задълбочих, спирам. Просто не се сдържах от гледна точка на това че скоро ми казаха / не във прав текст/, какво ревеш толкоз за 100 - 200 лева. АМИ РЕВА мое си е правото. Приемам го на лична основа. Един може да реве друг не. Или условията важат за всички или за никой.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от asti Виж публикацията
    Никакво, негови са си. Нека си ги харчи със здраве. НО не всички имаме толкоз. Аз примерно работя за средна заплата и имам семейство. Реших да отглеждам пчели и от една година на сам всеки лев който ми остава след като си платя месечните сметки ги влагам в пчелина. Това ми коства много лишения от доста неща. Хубавото в случая е че и семейството ме подкрепя. След година, две пари от медец за една почивка да ми остават ще съм доволен. Май много се задълбочих, спирам. Просто не се сдържах от гледна точка на това че скоро ми казаха / не във прав текст/, какво ревеш толкоз за 100 - 200 лева. АМИ РЕВА мое си е правото. Приемам го на лична основа. Един може да реве друг не. Или условията важат за всички или за никой.
    И не забравяйте, равенство няма – реализационните възможности на всеки са различни и зависими от много неща, но на едни от първите места сред тези неща стоят собствената енергия и времето, с които разполагате. Добавете разум и вяра, тези последните поне зависят от вас самите най-вече.
    Working....

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Принципно нямаше.Но,понеже винаги използва онзи поучителноназидателен тон,говорейки за преуспелите хора,визирайки себе си,та решихме да почерпим вода от извора.В смисъл,да пообясни на простия обикновен народ как да дръпнат в живота и къде са грешките им,как да спестяват от закуски,забавления и някои тънкости на бизнеса.Та,моля,не го спирай.Нека изясним някои неща и после метлата.

Оооо, нямам никакво намерение да го спирам, дори му пожелавам да си умножи парите. Но мисля, че отделяте прекалено много време и енергия за не съществени неща. Нищо лично към никой.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Оооо, нямам никакво намерение да го спирам, дори му пожелавам да си умножи парите. Но мисля, че отделяте прекалено много време и енергия за не съществени неща. Нищо лично към никой.
    Просто в някои моменти сме с повече свободно време.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Как какво значение има? И най - вече не колко са му, а от къде са? За да си нарием и ние по някой милион.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •