Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 168

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Сашо, стига си приказвал врели-некипели. Всички вече те разбраха колко си некомпетентен и как не можеш да си правиш сметката. Няма смисъл да се излагаш повече - и това е достатъчно.

Няма смисъл да ти обяснявам що е това калкулация и има ли тя почва при тебе, защото знам че няма да ме разбереш. Само ще ти кажа, че ако си толкова велик и можеш да направиш един кошер за 50 лева (мрежесто дъно, 3 топлоизолирани корпуса, 10L хранилка, ХР с втора прелка и капак), то тогава ти ще убиеш пазара и ще надминеш Бил Гейтс по богатство. Хайде - направи го, че ми е любопитно да ти гледам сеира, или престани да приказваш глупости на тема финанси.

Ще ти се извиня за този постинг, ако ми представиш подробна калкулация на кошера. Ако не ти стига пипето и не знаеш как се прави - ще помагам. Само искам да ти намекна, че една подробна калкулация, включваща абсолютно всичките ти разходи, има поне 100-120 реда. Хайде - наплюнчвай молива и започвай да смяташ.
    Гледай и смятай!

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150316_160859.jpg
Прегледи:      171
Размер:	119.1 KB
ID:	4140Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150325_150802.jpg
Прегледи:      170
Размер:	144.7 KB
ID:	4141Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150316_095619.jpg
Размер:	218.1 KB
ID:	4142

Горното,е моя изработка,а аз не съм дърводелец.Това ми е първия досег с дървод. машини.Този,който не може да смята си ти.Просто парите са те поглавозамаяли и поради тлъстата си пачка раздаваш без да смяташ.Тя ти стига и до толкова,че да запуши празнината в сметките ти като ги пропуснеш.Някъде дори ми смята как за валовете през ДНL 1000 лв надценка била добре,а те дойдоха за под сто лева от по-далечна дестинация.
    От долното,само капаци и дъна са мои.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри IMG_20150402_191235.jpg‎  

Цитат Първоначално публикувано от сашо 38 Виж публикацията
    Гледай и смятай!

Име:	IMG_20150316_160859.jpg
Размер:	119.1 KB
ID:	4140Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150325_150802.jpg
Размер:	144.7 KB
ID:	4141Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150316_095619.jpg
Размер:	218.1 KB
ID:	4142

Горното,е моя изработка,а аз не съм дърводелец.Това ми е първия досег с дървод. машини.Този,който не може да смята си ти.Просто парите са те поглавозамаяли и поради тлъстата си пачка раздаваш без да смяташ.Някъде дори ми смята как за валовете през ДНL 1000 лв надценка била добре,а те дойдоха за под сто лева от по-далечна дестинация.
    Тая хранилка с пресования картон колко време ще изкара.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Росен Младенов Виж публикацията
    Тая хранилка с пресования картон колко време ще изкара.

Име:	IMG_20150316_153237.jpg
Размер:	142.6 KB
ID:	4144 ето ти една втора година.Импрегнирана е.Миналата година не е изсъхвала от юни.

Име:	IMG_20150316_153237.jpg
Размер:	142.6 KB
ID:	4144 ето ти една втора година.Импрегнирана е.Миналата година не е изсъхвала от юни.
    С какво импрегнираш

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Росен Младенов Виж публикацията
    С какво импрегнираш
    Лак на водна основа.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    .......Този,който не може да смята си ти. Просто парите са те поглавозамаяли и поради тлъстата си пачка раздаваш без да смяташ......
    Поклон пред твоята велика нереализирана гениалност.....

Признавам се за глупав, прост и тъп .... Къде съм тръгнал да се меря с гении като тебе. Подвивам си опашката и млъквам, за да не развалям величието на твоите гениални математически и финансови открития.

Само имам към тебе една скромна молба от позицията на твой покорен васал. Много те моля, произведи ми 1 милион кошера по 50 лева, а аз ще ги купя и продам по 75 лева. За тебе явно това е детска играчка, но много те моля - подхвърли малко трошики от баницата и на мене - нещастника, който не може да смята.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014

Признавам се за глупав, прост и тъп .... Къде съм тръгнал да се меря с гении като тебе. Подвивам си опашката и млъквам, за да не развалям величието на твоите гениални математически и финансови открития.

Само имам към тебе една скромна молба от позицията на твой покорен васал. Много те моля, произведи ми 1 милион кошера по 50 лева, а аз ще ги купя и продам по 75 лева. За тебе явно това е детска играчка, но много те моля - подхвърли малко трошики от баницата и на мене - нещастника, който не може да смята.
    Имаш ли парите? При това не е нереализирана-свидетел си на готова продукция и моля,бръкни се по- дълбоко
    Този пост е редактиран от сашо 38; 29.04.2015 в 20:23.

Автор
    Регистриран
    01.08.2014

Ще опитам пак,по друг начин.
    Мой добър приятел,преди години отвори фирма за производство на хляб.Бизнеса му потръгна и сега е водеща на българския пазар.Този успех постигна,защото затвори кръга и уби конкуренцията,сваляйки цените по всички разходи,не само крайния продукт,както ти написа някъде - купи собствени ниви,отглежда със собствени машини жито,собствени мелници го мелят и в собствени заводи пече хляб.Негова транспортна фирма го доставя.Дори и брака отива в собствена свинеферма за изхранване на прасета и практически нищо не се губи.Предполагам,осмисляш разликата между двама ви.Та,съветвам те,изпусни парата, понаплюнчи собствения си молив и не пречи на бедния пчелар да си затвори собствения кръг,колкото и малък да е той.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Поредното грешно разсъждения на човек, който хал-хабер си няма от цялата тази работа. Това със затварянето на кръга си го мислят само некомпетентни хора, които никога през живота си не са го правили това. Между другото и ние опитахме едно време да затворим кръга, но се оказа, че собствените ни поделения имат по-висока себестойност от външните такива. Няма да ти обяснявам защо - прекалено е сложно, за да го разбереш.

Само ще ти дам един пример:
    Защо бил Гейтс не дойде във вашия квартал и не направи квартален магазин или кръчма? Та той има реален потенциал да убие конкуренцията ........ Аз също го имам този потенциал, ако реша да създам квартален магазин точно в твоя квартал. Ха сега си поразмърдай мозъка, за да разбереш защо аз или Бил Гейтс все още не сме отворили кръчма в твоя квартал? Ако това го осъзнаеш, ще осъзнаеш и колко е грешна поредната ти изцепка за затворения кръг от фирми.

Абе човек - вече започвам да ти се възхищавам. Ти си коренна противоположност на здравия разум и на нормалната човешка логика. Само от любопитство - би ли ме светнал мене и другите посетители на форума какво си постигнал в този живот с тези твоите авангардни мисловни процеси?

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Поредното грешно разсъждения на човек, който хал-хабер си няма от цялата тази работа. Това със затварянето на кръга си го мислят само некомпетентни хора, които никога през живота си не са го правили това. Между другото и ние опитахме едно време да затворим кръга, но се оказа, че собствените ни поделения имат по-висока себестойност от външните такива. Няма да ти обяснявам защо - прекалено е сложно, за да го разбереш.

Само ще ти дам един пример:
    Защо бил Гейтс не дойде във вашия квартал и не направи квартален магазин или кръчма? Та той има реален потенциал да убие конкуренцията ........ Аз също го имам този потенциал, ако реша да създам квартален магазин точно в твоя квартал. Ха сега си поразмърдай мозъка, за да разбереш защо аз или Бил Гейтс все още не сме отворили кръчма в твоя квартал? Ако това го осъзнаеш, ще осъзнаеш и колко е грешна поредната ти изцепка за затворения кръг от фирми.

Абе човек - вече започвам да ти се възхищавам. Ти си коренна противоположност на здравия разум и на нормалната човешка логика. Само от любопитство - би ли ме светнал мене и другите посетители на форума какво си постигнал в този живот с тези твоите авангардни мисловни процеси?
    Постигнал съм толкова,че напълно съм удовлетворен психологически.Проблема само ми е, че живея в София,между Метро,Кауфланд,Била и Фантастико.Трябва да се съюзите с Бил Гейтс,та да постигнете успех.Но пак не е сигурно,въпреки,че Бил Гейтс е затворил кръга,за разлика от теб,представяш ли си - произвежда не само софтуер,но и хардуер!!! Но ако му отвориш очите,тогава успеха ви е сигурен

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •