Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
Разбрах. Явно малко съм объркал работата, понеже я пуснах с идеята да не я махам, а да си остане там като строителна и да я изчистя по-късно. Въпроса е че доста неща не съм съобразил Например че може да се изгради с работническо пило, вместо с търтеево и тн .. Или пък може да я напълнят с мед само.

Относно двата магазина, мога да пробвам догодина, ама пише в книгите, понеже 2 магазина са по-дълги от един корпус, трябвало преди да се сложат, да се поставят някакви летвички. И това нещо не ми е ясно. А това което ми пишеш значи ли че може и без летвички ?

Един въпрос относно акацията. Дават времето да бъде с леки дъждове непостоянни сряда и четвътък, като в четвъртък сутринта температурите ще са 5 градуса. Вятър ще има някакви пориви, но няма да е буря. Дали след тези 2 дни акацията ще приключи според вас. Тя започна някъде 9 или 10ти Май.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	vremeto.jpg
Прегледи:      80
Размер:	114.6 KB
ID:	11276
Ако я изградят и запълнят с мед, без да е отглеждано пило на нея, се нарязва на ивици по 3 пръста широки, нареждат се по една в буркан и се заливат с мед. Един такъв буркан, пазарската му цена в момента е 22-25лв.
Според много пчелари, професионални и хоби, според много автори, системата ДБ е назадничава,...но аз мисля, че това е системата, която дава най-много свобода на действие и свобода на фантазията пчеларска. Стига да я има човек.