Има и нещо друго, за което се замислих. За първи път пускам рамка през магазина и да я изрязвам. Обаче сега се замислих, оставям я да гради и да прави търтеи и после да изрязвам заради акара. Сега като се замисля виждам че мога да имам проблем. Това е като свърши акацията, аз трябва да махна магазинните пити и да извадя тази която съм пуснал през магазина. Всичко е ок, ако мога да изрежа отдолу, обаче въпроса е ако има работнически градеж и пило, тогава какво правя. Защото става почти невъзможно за манипулация. Една дадан блат пита и отдолу още половин градеж с пило. Сигурно трябва да си направя нещо като стойка. Защото аз трябва да махна и магазина за да направя преглед и да сложа основи и да подредя гнездото, ако се е задръстило. Всичко е лесно. Обаче не съм се замислял как да работя при положение че питата през магазина има голям градеж и работническо пило.

П.С и още нещо ми направи сериозно впечатление. От книгите които са на учени хора, пишат че когато се запечата първия маточник излиза рой. Но от една друга книга и мой опит разбрах, че роя излиза когато последния маточник се запечата. Или е печатна грешка или има и други фактори които не са писани.