Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
От Апитрейд точно ти обясни човека как и защо, както и аз ти обяснявам за равния старт, но ти не искаш да го разбереш. Върни се назад в постовете, прочети внимателно, без да се палиш и ще разбереш. А и как да влезем в положението на едната фирма и на другата.? Пример. Едната намира, че в меда има канцерогени и категорично ти го отхвърля. Другата го вижда, но тъй като в преработката има начини да се лавира го приемат. Преработвайки го, те както по - горе се споменава се вкарват "подобрители", вкарва се и много по - качествен мед с високи показатели и така твоя мед се размива до необходимите проценти на годност. Ти доволен с пачката в джоба и те....нали? Ти се сърдиш на първата фирма, че не ти взема меда, а аз се радвам, че не ми трови децата/примерно/. Ти се радваш на втората, че ти е напълнила джоба с пари аз и се сърдя, че трови децата ми. Но случая е децата НИ. Та извода е, че в тази игра печели един/ти/, а губят много/децата/.
Тук същото се получава-ти ги виждаш така нещата,аз по друг начин.Според теб,меда който е изнесен от България е произведен от други пчелари,но ние обираме парите.Фабриките в чужбина правят изледвания на меда,установяват,че е отровен,ама го взимат,понеже няма от де другаде да вземат.
Според мен,меда изнесен от България е качествен мед за който приност имат и двете страни-конвенционалните и биопчелари.Само че,вие неможете да вземете по-добра цена за вашия качествен мед и вината е в тия манипулатори.Аз съм бил по-нахдчив и съм разбрал това и съм вложил средства за да си реализирам продукцията на по-висока цена.Сега обаче излиза,че ние сме мошенници,та и да доидат пак ония дето бяха на власт 40год.
Може да имате тук съмишленици,но в мое лице-имате върл противник.А тия от Апитрейд са богове в манипулациите,още малко ако ги чета и аз ще им повярвам.