Отговарям наред :
Имаше въпрос защо пчеларите на подвижно мълчат. Аз съм на подвижно, но според една статистика сме 0,5% от сектора.
Матеев, даваш пример с външни фирми и създаване на собствени звена със същата дейност във фирмата само,че пропускаш една много важна подробност, ти говориш за чисто пазарен пример където си похарчил средства да създадеш тези звена, а тук става дума за държавни пари всяка година на стойност над 70% от стойноста на основния ДМА кошер с пчелно семейство.
Да организацията в която членувам е член на Ганчовата организация и писмо до ръководството вече е изпратено.
С преместването на пчелин за известно време не се променя регистрацията, но се променя разхода за добив В ПЪТИ.При всички случаи няма да ти излезе сметката ако местиш заради договор, а на стационар имаш алтернативна паша. Затова предложих пашата да дойде при теб а не ти да тичаш подир нея.
Много се радвам, че темата се е раздвижила защото гледайки как се занимавате със простотиите на Василевса и исие, а тук никакво отношение по въпрос който прако ни засяга си бях започнал да си мисля, че форума е изпростял тотално.