Чета и се чудя да плача ли или да се смея.
Ако стане тази идиотия която са намислили някои от активните в темата ще се почувстват добре от създалата се ситуация. Аз също предполагам няма да има проблем да договоря всичките си семейства, че и още толкова, НО напълно осъзнавам че замисъла е кофти и ако сляпо следвам ТЕОРИЯТА НА ЖИВОТА от горните постове значи съм много тъп да се противопоставям на нещо което ще ми донесе доходи и пазарно преимущество. Е сигурно съм тъп ама съм възпитан от родителите си и от живота си да съм честен и не мога да си изкривя душата и да кажа че идва рая за пчеларите. До утре вечер няма да взимам отношение по темата, но сега ще ви кажа, че аз виждам нещата така: НЯКОЙ ЩЕ НАПРАВИ ОГРОМНА УСЛУГА НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И ЩЕ СИ ИЗБЪРШИ РЪЦЕТЕ СЪС ПЧЕЛАРИТЕ.

П.П С кого ли ще се договарят пчеларите от планинските райони? Ааааа, забравих те изкарват многоо мед и така и тях не ги бърка че няма да получат по някакви си 70 кинта на кошер пък и на пазара на меда са силни. С тея количества дето ги вадят години наред диктуват цените.