Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Преглед на хибрид режима

Матеев, точно защото милея за бъдещето на децата и внуците си, съм убеден че, много по-важно е да се опазят така наречените "диви опрашители", за които никой не се грижи целенасочено. Медоносни пчели е имало много преди появата на човека и вероятно ще оцелеят и след като човечеството само се унищожи. Според вашата идея то тогава трябва да се плаща и на хората отглеждащи бомбуси и то в пъти повече, понеже е доказано че те са по-добри опташители от медоносните пчели.

П.п. В керпичения ми дувар, живеят няколко вида земни пчели. Къде да ги регистрирам, за да получа заплащане за тяхната опрашителна дейност?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Матеев, точно защото милея за бъдещето на децата и внуците си, съм убеден че, много по-важно е да се опазят така наречените "диви опрашители", за които никой не се грижи целенасочено.
    Има хора, които ги е грижа за дивите опрашители. Например Грийнпийс, ако си беше направил труда да прочетеш доклада по-горе. За всички опрашители също така мислим и ние (групата, която работи по новата Наредба 15, а в нея са почти всички пчеларски организации без Ганчовистите). Духа на наредбата е да се защитават не само пчеларите и пчелите, а всички други опрашители (това се опитваме да прокараме).

Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    Според вашата идея то тогава трябва да се плаща и на хората отглеждащи бомбуси и то в пъти повече, понеже е доказано че те са по-добри опташители от медоносните пчели......
    Това вече са подробности от една бъдеща наредба, която повярвай ми - КБП и аз лично ще се постараем да бъде колкото се може по-справедлива.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •