Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Нямам такова впечатление.Може би защото не съм използвал гаражни маййстори.А и ЕГН-то на автомобила е от значение,начина на шофиране,поддръжката....от 20г използвам един сервиз за автомобилите ми.....както и един доктор ..И монтьорите,и доктора са запознати в детайли.
Сменяш ли майсторите,вече си на загуба...
Ами за сервиза, той е оторизиран, но филма е голям. Понеже е пчеларски форум едва ли има нужда да ви пиша неволите, освен едната торба пари която платих и колата ми още не е готова. Та още не мога да се прибера и като гледам пчелите са се засилили на слънчогледа, а пък не съм махнал още меда, който е някакъв много интересен, тъй като е сбор от липа, разен грах и фий и мана от дъба .. Та тази година нещата се развиват много бързо .. ама не мога да кажа нищо, докато най накрая не се прибера.
Оторизираните сервизи са от една страна скъпи, от друга са малко като в едновремешните държавни сервизи. Ако си им симпатичен, ще ти оправят колата от раз, но в повечето случаи е ходене по мъките. Читавите автомонтьори работят за себе си, а не на заплата!
Намери начин да се придвижиш до пчелина или вземи мерки, че инак пчелите ще направят мазало. Е, ти си знаеш де.![]()
Този пост е редактиран от kuline; 23.06.2022 в 21:20.
В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))