Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Много интересно днес баща ми каза, че част от слънчогледа е започнал да цъфти. Доста рано за нашия район, а аз още не мога да се прибера, понеже не мога да си оправя колата .. А пък аз се чудех защо на камерата не виждам бради от жегата по кошерите и мислех че пчелите са намалели или някой е литнал.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Много интересно днес баща ми каза, че част от слънчогледа е започнал да цъфти. Доста рано за нашия район, а аз още не мога да се прибера, понеже не мога да си оправя колата .. А пък аз се чудех защо на камерата не виждам бради от жегата по кошерите и мислех че пчелите са намалели или някой е литнал.
    Не ти знам района ама по моя край е късно вече за роене освен по изключение

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от kaloyanv Виж публикацията
    Ми,като не можеш да си оправиш колата,закарай я в сервиз...
    А,за слънчогледа не е късно,дори закъсня със седмица...

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Ми,като не можеш да си оправиш колата,закарай я в сервиз... ...
    Първо си плати в сервиза , а после си оправи колата и щетите от майсторлъка на монтьорите в сервиза.
    п.п. Ако в автосервиза не ползват динамометричен ключ, направо бягай далече от него.То все едно пчелар да не прави разлика между търтей и майка.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Първо си плати в сервиза , а после си оправи колата и щетите от майсторлъка на монтьорите в сервиза.
    п.п. Ако в автосервиза не ползват динамометричен ключ, направо бягай далече от него.То все едно пчелар да не прави лазлика между търтей и майка.
    Нямам такова впечатление.Може би защото не съм използвал гаражни маййстори.А и ЕГН-то на автомобила е от значение,начина на шофиране,поддръжката....от 20г използвам един сервиз за автомобилите ми.....както и един доктор ..И монтьорите,и доктора са запознати в детайли.
    Сменяш ли майсторите,вече си на загуба...

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
    Нямам такова впечатление.Може би защото не съм използвал гаражни маййстори.А и ЕГН-то на автомобила е от значение,начина на шофиране,поддръжката....от 20г използвам един сервиз за автомобилите ми.....както и един доктор ..И монтьорите,и доктора са запознати в детайли.
    Сменяш ли майсторите,вече си на загуба...
    Далече си да ти ползвам сервиза.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    17.04.2021
    Пчеларски район
    Брезово
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Далече си да ти ползвам сервиза.
    Обеля,близо до метростанцията.

Почетен Автор
    Регистриран
    14.06.2021
    Ами за сервиза, той е оторизиран, но филма е голям. Понеже е пчеларски форум едва ли има нужда да ви пиша неволите, освен едната торба пари която платих и колата ми още не е готова. Та още не мога да се прибера и като гледам пчелите са се засилили на слънчогледа, а пък не съм махнал още меда, който е някакъв много интересен, тъй като е сбор от липа, разен грах и фий и мана от дъба .. Та тази година нещата се развиват много бързо .. ама не мога да кажа нищо, докато най накрая не се прибера.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •