Ами колеги, благодарение на вас реших да действам решително, бързо и тъпо.. Въпреки че днес времето е мътно и не много добро, съответно нали много бързам да работя, да не опусна работата. Хванах само едно покривало за главата и отидох на мрачното време .. Намерих майката и я смачках, съответно не знам поради тази причина или поради лошото време, пчелите не ми останаха длъжни и ме нашляпаха леко по китката на 2 места. Пращам снимки на 2 пити с почти нищожно пило. Като гледам се вижда, че яйцата не са само по дъното, има някъде и по стените. Свих ги и двата кошера на по 4 рамки. Семейството с майката е малко по слабо, но мисля при него да закарам другото семейство без майка към 16.00 16.30 най-късно че времето е скапано.
Аз ги обединявам като мажа с лук и пръскам и с ракия, освен това завивам основното семейство с вестник преди да сложа другото до него ... ПРеди махах преградната дъска между тях и ги оставях само на вестник. Сега мисля да я оставя понеже така пише в литературата, тя не е плътна преградна а нормална. ...
Какво ще кажете ? Ама и съм на работа и ми се пече пак ... на .
Или да я махна тая преградна дъска между семействата и да е само на вестник, понеже винаги така съм го правил ?
Ето снимките , те са с много добра резолюция и може да ги увеличавате.
https://drive.google.com/drive/folde...sz?usp=sharing