Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Ако ги пишеш нормално, то може и да има някаква истина, но докато се държиш като олигофрен и пишеш само тъпотии, то просто няма нищо в тях и всичко е само плява. Казах ти, дадох ти възможност, но ти продължаваш да ми СЕРЕШ на главата. В един момент ще натисна един бутон и до там. Не си мисли, че след това ще ми влизаш с разни акаунти. Като модератор виждам всичко, но просто си затварям очите. Това е последния път в който ти говоря приятелски и ти правя компромис.
А защо мислиш,че вие пишете нормално?Толкова мога така пиша.Вярно преди да те срешна и чуя по зле беше работата.Да използвам други АКК/Друмев не мултак/не е присъщо за мен.Лошо си ме премерил.Която ръка ми е дала и ще получи.Аз съм човек който помага ,а не кой пречи.Преча на тия които са врагове на Пчелите и ако това ми е СЕРЕНЕТО блокниме отново,но тоя път докато си ти МОД.Аз винаги споделям това което мисля,а оня швепс в оная тема за Закона такъв ли е?Нека сме живи и здрави ,а ти прави което е най добре за теб.Знаеш винаги мога да ти призваня.
п.п.Ако почнем да мислим по позитовно нещата ще станат по добри.