Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 620

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    Когато имаш време, може да си чакаш, да си се подмотваш по пчелина. Самосмяната, дори и да не се случи, семейството си работи. А труда? А времето? Колко пъти ще отваряш кошера, за да гледаш има ли, няма ли маточници, още ли ги има, а имаш план да утроиш семействата? Каквото и да избере момчето, има пчели в три семейства. Ще се наложи да прави слаби отводки. На тях ще им трябва време и манджа да живнат. Въпрос на избор. Ако удвоява е лесно. Аз бих си купил майки и ще хвана и паша(в моя район!). Ако се сложи в сметката събрания мед, инвестицията е върната, а ще останат пари и за отводки.

Мислиш,различно от мен.Има години на майката,има години на отводката,има години на роя."Ако не можеш да четеш сезона всичките ти знания са напразни защото винаги ще закъснееш"/Данче Друмевски/.Ако не дай Боже ти ги натровят изпозвай преградна дъска и се готви за хамалогия и много търтовки или ползвай силата на ПАРЦАЛЯ.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Мислиш,различно от мен.Има години на майката,има години на отводката,има години на роя."Ако не можеш да четеш сезона всичките ти знания са напразни защото винаги ще закъснееш"/Данче Друмевски/.Ако не дай Боже ти ги натровят изпозвай преградна дъска и се готви за хамалогия и много търтовки или ползвай силата на ПАРЦАЛЯ.
    За мисленето... съгласен съм! За какви термометри говориш? А какво те бърка годината, дали е роева, високосна, и нам си ква. И това 3 семейства = 60 отводки...? Да не са мининуклеуси и с чирпака по бай Севдо?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от rumenggr Виж публикацията
    За мисленето... съгласен съм! За какви термометри говориш? А какво те бърка годината, дали е роева, високосна, и нам си ква. И това 3 семейства = 60 отводки...? Да не са мининуклеуси и с чирпака по бай Севдо?

Виж Сорбич как продава технологията.Лесно е стига да помислиш как го прави.Аз съм дребен до 3 съм стигнал,но файда няма нещът да работят как аз искам.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •