Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 620

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Той Агрото не ме чете за оградата ,но ако искаш да по спорим за задушаването?Според теб инверта влияе ли на подмора и до колко?Ако искаш де няма те карам на сила.То вече няма кой един пръст да ти сложи камоли да поспориш с него,а колко мъка и истина има в моите постове.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    а колко мъка и истина има в моите постове.
    Ако ги пишеш нормално, то може и да има някаква истина, но докато се държиш като олигофрен и пишеш само тъпотии, то просто няма нищо в тях и всичко е само плява. Казах ти, дадох ти възможност, но ти продължаваш да ми СЕРЕШ на главата. В един момент ще натисна един бутон и до там. Не си мисли, че след това ще ми влизаш с разни акаунти. Като модератор виждам всичко, но просто си затварям очите. Това е последния път в който ти говоря приятелски и ти правя компромис.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ако ги пишеш нормално, то може и да има някаква истина, но докато се държиш като олигофрен и пишеш само тъпотии, то просто няма нищо в тях и всичко е само плява. Казах ти, дадох ти възможност, но ти продължаваш да ми СЕРЕШ на главата. В един момент ще натисна един бутон и до там. Не си мисли, че след това ще ми влизаш с разни акаунти. Като модератор виждам всичко, но просто си затварям очите. Това е последния път в който ти говоря приятелски и ти правя компромис.
    А защо мислиш,че вие пишете нормално?Толкова мога така пиша.Вярно преди да те срешна и чуя по зле беше работата.Да използвам други АКК/Друмев не мултак/не е присъщо за мен.Лошо си ме премерил.Която ръка ми е дала и ще получи.Аз съм човек който помага ,а не кой пречи.Преча на тия които са врагове на Пчелите и ако това ми е СЕРЕНЕТО блокниме отново,но тоя път докато си ти МОД.Аз винаги споделям това което мисля,а оня швепс в оная тема за Закона такъв ли е?Нека сме живи и здрави ,а ти прави което е най добре за теб.Знаеш винаги мога да ти призваня.
    п.п.Ако почнем да мислим по позитовно нещата ще станат по добри.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Не искам да се правя на омбутсман, но съм принуден.

Мненията на Друмев са много смислени, но в шеговита форма.
    Някой не го разбирал! Това трябва да си бъде негов проблем.
    Аз Друмев го разбирам и защо трябва аз да се лишавам от информацията,
    споделена от Друмев, понеже някой не го бил разбирал?

Това със швепса ми хареса Друмев, да знаеш. Е на швепса може да не му хареса много,
    ама кой го кара да връзва обувки и да се прави на швепс, за подхвърлени трохи от изгурелата шума.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

Това със швепса ми хареса Друмев, да знаеш. Е на швепса може да не му хареса много,
    ама кой го кара да връзва обувки и да се прави на швепс, за подхвърлени трохи от изгурелата шума.

Интересно е Бойко да ли ще уйдиса на ДПС все пак е тях възпитаник.ВМРОО-то заграбват БГ земите мога ако не вярва някой с документи да докажа.Трая си щото съм беден,но да знаете ще дойде моето време/да но не е ревулюция/що то първо през докторите ще мина...Не е ли малко нагло точно някакъв депутатин и някакъв дето се облагодетелства с договор за опашване да реди закона.Това не е ли конфликт на интереси.Оня дето ма прекръсти пък още е модернизатор.Язък за резила му.Г-н Матеев познавам вашия син и ми се вижда много кадърно момче.Не вярвам да искате да го вкарате в Новата работна група или с тия Бъкарджиеви.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията

Когато го вкарам в ред, ако успея, още повече ще го харесваш/те. И той дори ще се хареса, но това ще го разберем след време. От него зависи.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    ...Не три още 5 дена нема ти се обадя Юда Изкариотски.
    е ти така го уплаши, че ще почне да пелтечи

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз отворих единсвената си жертва тук на Бояна днес.Картинката е 1:1 с твоите снимки.Според мен работя по няколко тези.Влага,задушаване или липса на майка.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Маточниците как пишат по книгите са няколко вида.Сигурен ли си,че няма отрова в кошера?С какво подхранва и кога?

Потребител
    Регистриран
    24.04.2017
    Пчеларски район
    Лакатник, Козлодуй
    Маточниците как пишат по книгите са няколко вида.Сигурен ли си,че няма отрова в кошера?С какво подхранва и кога?
    Подхранвани са само с мед в паузите между пашите, а от Октомври е на питки.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •