Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Разгънат преглед

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
    Здравейте, г-н Георгиев.

Вече съм опитвал да обясня защо цените са различни:
    http://pchelari.com/forum/showthread...l=1#post109870

Както е видно от статистическите данни, изложени по-рано тук, цената на българския мед е съпоставима с този от други Европейски страни, повечето (да не кажа всички) от тях с по-висок стандарт на живот от нашия: Унгария, Полша, Румъния, Гърция. Може би като доходи сме по-напред само от Сърбия, но и по това може да се спори. С държавите от тази черга трябва да се сравняваме - те са преките ни конкуренти на пазара.

Поздрави
    От това което казвате г-д Апитрейд, излиза че купувате на 3.88лв. и продавате на 3.88евро
    Погледнете внимателно таблица -12 за цените на Сърбия и Турция. Може ли някакъв коментар да направите и да оборите моето твърдение. Таблицата показва само едно.
    В държавите където има здрави закони и мишоците не могат мишкуват, тъй де, да правят дъмпингов внос на евтина продукция, след което да я предлагат за произведено в България и по този начин да взимат хляба от устата на децата ни. В тези държави цените са в реални стойности за местните продукти. Няма вариант нашия мед да е по долнокачествен от меда произведен в Сърбия и Турция. Има вариант да ви предлагаме некачествен мед, след като предлаганите изкупните цени са такива, това е логично. Също така логично е да има мишоци както при търговците така и при пчеларите. Днес е ден на пчеларя, но за мен не е празник, как да празнувам като труда ми за 2016г. стои в склада и децата ми чувстват недоимък.

Поздрави
    Този пост е редактиран от dankov64; 10.02.2017 в 10:21.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 14 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 14 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •