Първоначално публикувано от
Дамян Дамянов
Все си мисля, че няма нужда от обиди...
Ако спреш за малко да пишеш и помислиш, ще откриеш отговора.
Само да беше отворил форума и да беше прочел какво пишем малко преди и повреме на протеста, щеше да разбереш достатъчно и нямаше да говориш небивалици.
Ако си сигурен, че организацията с която се "вживявам", не е направила нищо - докажи го, критикувай, имаш зелена светлина! Ако обаче не успееш, а аз ти докажа обратното??? Какво правим тогава??? А ако критикуваш безпочвено??? ТОГАВА КАКВО?
Нищо не ти цензурирам, оставил съм те да си говориш. Искам да ми дадеш обаче аргументи! Интересувам се защо вечно си напук, защо вечно нещо не ти харесва. ДАВАЙ ПОКАЖИ КАКВО МОЖЕШ ТИ САМ ДА НАПРАВИШ за пчеларството! Покажи ни какво можеш да постигнеш без структура, без организация, без лидери и т.н.
Всички сме против тровеното на пчелите, не вярвам някой да е "ЗА". Ти смяташ, че анархията в сектора е начина за постигането на целите или поне това разбирам от твоите постове.
Смяташ, че организациите се излишни и няма полза от тяхното съществуване. Замисли се, че в тези организации членуват ХОРА и 99% от хората в сектора, които могат и искат да помогнат са в някоя организация.
Нямаш идея колкото много хора обиждаш! Знаеш ли колко пари, време и труд се хвърля от хората които са в тези организации? Знаеш ли какво получават насреща? Според мен, справедливо ще бъде да критикуваш тогава, когато и ти хвърлиш труд, време и пари. Тогава ако не си доволен от свършената работа - ДА, ВИКАЙ, КРИТИКУВАЙ КОЛКОТО ИСКАШ!
Колкото до подписки и протести - това не нормално състояние. В България ако не се протестира, нищо не се постига, но това не е нормално състояние.
Пак ти казвам, не се обиждай, но не виждам срещу какво и защо скачаш.