За други места не зная...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Във фейса има някакъв призив за протест на 25.03
Има изброени 12 искания. Честно си казвам, че безусловно приемам само едно макс две от тези искания. Голяма излагация.
Много уважавам Дамянов и силно се надявам да има по сериозни мотиви и искания, но въпреки всичко си мисля, че да излезеш на протест трябва да има определени условия, а такива в момента липсват. Протестите са крайна мярка и наистина трябва да се пребягва до тях само в много краен случай и само когато организаторите са силно убедени, че ще получат масова подкрепа.
Преди време споменах, че във всеки областен град се изграждат Консултативни съвети по животновъдство към областните дирекции по земеделие. Тези структури вече работят. Освен множеството национални организации и тези структури могат да бъдат проводници за добрите идеи към министерството, към областните оправи, към общините и т.н.
Много е важно да се протестира за неща за които министерството или други властимащи многократно са давали отказ и той по този начин е станал категоричен. Във форума получаваме информация от Матеев за какво е изслушано мнението на Конфедерацията за какво има съгласие и за какво не. Личи си че има някакъв диалог и се чудя кой е въпроса по който диалога е изчерпан?
С нетърпение ще изчакам Дамянов да представи исканията.
В Стара Загора не виждам настроения за протест нито желаещи да организират такъв.
Да търсим ново племе, смятам аз?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))