Чети повече, мисли повече, пиши по-малко! Раздаваш ръчички, а дори не си правиш труда да помислиш какво казваме. Ето пример -> http://pchelari.com/forum/showthread...ll=1#post91064
Оцветил съм в червено текста, който трябва да се види. Помисли защо съм го зачервил така, а след това помисли дали съм съгласен с това. След това помисли и какво да направиш с ръчичката си. Дони ти го каза същото нещо преди няколко дни, но ти не четеш, а си против само и само да имаш някаква позиция. Аз мога да ти кажа защо съм против някаква група да контролира ограниченото използване на неоникотиноидите.
1. Кои са тези "лидери" в групата и кого представляват?
2. МЗХ не ни питат дали сме съгласни с използването, а ни казват ще "сложим тука няколко човека от вашите да контролират". Какво ще контролират, ще ходят по нивите ли?!?!
3. Не трябва да изпращаме представители в тази група, защото това означава, че сядаме на масата. Това съм го обяснявал наскоро. Ние не сме съгласни с използването на пестицидите, а сядането на масата означава, че сме съгласни с "контролираното" използване.
Дай твоите аргументи, защо ти си против, а не просто да скачаш като навит на пружина. Нищо няма да постигнем, ако някакви пишман вождове ни представлява, а повечето са точно такива.

Цитат