Готин вирус,пръкнал се от птиците и хвърчи към хората ,а те мрът ли ,та мрът -голяма ТАРАГИКОКОМЕДИЯ :)
Преглед за печат
Готин вирус,пръкнал се от птиците и хвърчи към хората ,а те мрът ли ,та мрът -голяма ТАРАГИКОКОМЕДИЯ :)
Короната статуите в Габрово https://ntd.life/?p=1636
Тази тройка я знам като студентска. Двама се е.....т, третия си лежи в неговото легло и гледа.
https://m.24chasa.bg/novini/article/8682603
И Бойко го може, ама она козата си сака пръч. Поне маските направете задължителни! Щото тая глътка въздух няма да продължи дълго.
Колеги, как е хавата?
Има ли съфорумци преборили вируса вече (за другата опция не ми се пита)?
Споделете как го изкарахте? Симптоми, за колко време, с какво се "лекувахте"?
Тъй като става въпрос за мен, ще разкажа накратко. Отначало ме хвана настинка, ама много яка.
След близо седмица, ме приеха в болница поради нестихващи болки в стомаха (те се появиха почти
отначало и се засилиха с приема на голямото количество лекарства изписани по телефона за лечение на Ковид) и
невъзможност да ми се понижи поносимо температурата в домашни условия. При приемането ми направиха
ПСР тест, който се оказа отрицателен, а втория(на следващия ден) беше положителен.
Болките в корема постепенно отшумяваха (може би до голяма степен поради това, че приемах повечето
лекарства със системи), обаче проблемите с дишането се засилваха. Стигна се дотам, че ако исках да
кажа нещо, трудно ми се удаваше поради настъпващата задавяща кашлица. Същото се получаваше и когато
исках да стана от леглото. Нямах апетит, просто не можех нищо да ям-насила хапвах няколко парченца
мандарина, друго не бях в състояние.И така до момента в който усетиш, че нещата тръгват към подобрение...
За лекарствата нищо не мога да кажа, но със сигурност разбрах че трябва да ти ги назначи някой който
разбира и то като ти следи състоянието, а не по телефона!
Симптоми като загуба на обоняние и вкус не съм имал. Тъй като си меря кръвното, още преди болницата
ми направи впечатление, че пулсът ми е много висок (над 120). Доста време след това четох, че вероятна
причина за високия пулс е по-интензивната работа на сърцето (не говорим при физически натоварвания), чрез
която да "компенсира" недотам ефективната вече работа на белите дробове. Разбира се няма как да си сигурен,
че това е така и е по-добре да имаш подръка уред (пулсоксиметър) с който да си мериш сатурацията - това е
нивото на кислород в кръвта, което е в пряка зависимост от състоянието на дробовете. От докторите знам, че
при сатурация 93 и нагоре си здрав, а под 90 със сигурност не си (моята най-ниска мисля, че беше 83).
За това дали пчелари се заразяват с Ковид - оказа се напълно възможно, въпреки че поне месец преди това
пчелите не са ме жилели, а според учените именно пчелната отрова е главния възпиращ фактор в случая.
Другото, на което искам да ви обърна внимание е наистина голямата настинка, от която се разболях непосредствено
преди това. Продължавам да мисля, че именно тя "обърна мача" в полза на Ковида. Затова
ви моля: Пазете се и от най-безобидните на пръв поглед неща, щом се отнася за здравето ви, защото дори и от
репортажите по телевизията не можете да добиете пълна представа, за каква борба за живот става въпрос в
Ковид отделенията!
Бъдете всички живи и здрави!
Комшията до пчелина /70+/ е ковидясан от миналата седмица заедно със жена си. Вече са без температура, твърди, че е добре, само е отпаднал, под карантина са и двамата.
Ще споделя мои идеи, как да се предпазим от Ковид заразата. За мен, най-уязвимото място за заразяване е през лигавицата на носа и гърлото. Преминаване на вируси през здрава кожа е практически невъзможно. Понякога ми се налага да влизам да работя в инфекциозно отделение с болни от Ковид-19. Хората ми дават ръкавици, гащеризон и т.н. Но така ми е трудно да работя. При работа с ръкавици ми е трудно да хвана винтче или гайка и да ги завия. При дишане с маска, очилата ми се запотяват и не виждам, какво правя. Тогава махам маската и ръкавиците и продължавам работата без тях. Като свърша работата си измивам ръцете и напускам отделението. При това положение, единственото място, откъдето мога да се заразя е през лигавицата на носа и гърлото. В този момент, на помощ идва една процедура на йогите - Джала нети. Това е промиване на носа със солена вода. От няколко години практикувам тази процедура. От тогава до сега не съм имал хрема. При тази промивка, ако има някакви полепнали вируси в носа или гърлото, водата ги oтмива. След работа, човек се прибира у дома и си мие ръцете. Още по-важно е, човек да си промие носа и гърлото. Тази идея за предпазване от Ковид я измислих по повод конкретния случай, но би била от полза и за ежедневна практика. Практиката ще покаже, дали помага. За сега съм здрав.
Тази процедура сигурно има добър ефект (има логика в нея), но определено не всеки може да я практикува. Когато в болницата ни вземаха проби за ПСР тест стана въпрос, че именно поради това че полипите в устната кухина са най-благоприятното място за залавяне на ковидвирусите е добра практика да се правят промивки на устната кухина (и съответно гаргара за гърлото) със сода за хляб...
Иначе това, което казваш, че "най-уязвимото място за заразяване е през лигавицата на носа и гърлото", всъщност го твърдят и лекарите, с малката подробност, че вируса може да проникне и през очите (макар и в по-малка степен).
"МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАРАЗИШ С КОРОНАВИРУС ПРЕЗ ОЧИТЕ?
Макар и не чак толкова срещан метод за заразяване, счита се, че коронавирусът може да проникне в организма и през очите. Това може да се случи по два начина.
Капчиците, които са във въздуха, могат да пренесат вируса чрез очите. Тези миниатюрни капчици биват „изстрелвани“ от заразения човек, когато той се изкашля или киха.
Според Световната здравна организация, това най-често се случва когато двама души са на разстояние по-малко от 1м. Според някои доктори, носенето на очила (диопрични или слънчеви), може да играе ролята на щит, който да попречи на вируса да попадне директно в очите.
Най-често срещаният метод за разпространение на коронавируса е чрез вдишване на тези малки капчици през носа или през устата.
Вирусът може да навлезе в очите и чрез физически контакт, най-често от ръцете. Докосването на предмет, който е заразен, прехвърля вируса на ръцете, и в последствие към очите, носа или устата, когато човек си пипне лицето.
Това отново подчертава значението на доброто измиване на ръцете и на това да ги държим настрана от лицето."
Добре е, че носиш очила (макар и с диоптри, вероятно), но ходенето без маска в Ковид отделение е наистина доста несериозно от твоя страна - там (освен за болните), маските са задължителни! Иначе освен, че е огромен рискът ти да се разболееш въпреки процедурите които правиш, според мен може да навредиш и на болните, вкарвайки им неволно някаква допълнителна инфекция ( а те са с доста отслабена имунна система)...
А против изпотяване на очила се предлагат доста продукти.
Хей колеги, пазете се, че чувам доста колеги са загазили от бацила. Май не подминава пчеларите както се говореше.
Никой не подминава. Въпроса е кой ще изтегли най-късата клечка. Двама мои познати вече загинаха. Единия за два дена, другия за седмица. Бог да им прости! В момента е много трудно да се докопаш до адекватни медицински грижи. На един приятел баща му ковидяса, та в болницата влезе с връзки. Сега е добре.
Да, разбира се, прав си. Аз още пролетта го писах това първото, че и второто. Тогава много хора не вярваха на генерала и го усмихваха, като казваше "ще се мре, яко ще се мре" . Много от тия, включително и мои познати усетиха, че са грешили в заключенията си. Както и да е - остава да се надяваме, че ще успеем да прескочим трапа.
Да Калине ,еднааа..аа.В болниците какво е? Говоря за тук, Ямболска област/ а мисля че навсякъде,без СОФИЯ е така/– в Елхово затвориха–няма лекари.Всичко се концентрира в общинската болница. И резултата е налице–спешното се задушава,болен персонал.Заразното не приема–пълно е, персонала е в критичен минимум. Направиха ко–вид отделение допълнително с 10 легла.Шокиращото–от един вход влизат и ко–вид болните и с невролгични проблеми. Мой съсед го лекуваха по телефона в къщи/няма места/ ,в неделя го взеха в болницата, във вторник го погребахме.Е, те това са провинциалните болници. За София не знам, там,в Пирогов ме върнаха към нормалното в живота преди година ,две и може би да е истина което говорят–че го лекуват този бяс.Тук – не вярвам. До сега гледах скептично на шумотевицата по бяса,но след смърта на съседа/здрав като йорс/ вярвам че съществува. Пазете се,млади сте.
При този тест няма грешка
Прикачен файл 10630
Та за София да ти разкажа, щом не знаеш! - Случилото се с твоя съсед, се случи и с моя съсед!(Бог да го прости!)crying;
И тук ни делят на "платежоспособни" и "други"! А за "Пирогов" - бях го писал при вицовете, но то май се превърна в реалност:
"- Пижама носите ли си?
- Да.
- Чаршафи, сапун, термометър?
- Да!
- Минерална вода, плодове и монети за телевизора?
- Дa!
- А този кой е с вас ?
- Ми водя си и доктор, може и това да нямате ..."
Аз съм инженер. Няма да се ваксинирам. Ако случайно се заразя, имунната ми система ще има възможността да ъпдейтва софтуера си до последната версия на Ковид -19. При това, напълно безплатно!
Тук разбиранията ни силно се доближават (може би поради специфично инженерното ни мислене - търсенето на логиката и причинно-следствената връзка между нещата). Има обаче някои интересни факти, които дали неволно, дали умишлено се премълчават. Едно от тях е процеса на заразяване. От самото начало успяха да ни внушат ролята на трите Д (дезинфекция, дистанция, дисциплина) и носенето на маски, като добро предпазно средство. Да, ама не, както би казал Петко Бочаров, ако беше жив. Маските и дистанцията предпазват от капковото заразяване - кашляне и кихане от заразени или болни хора, а дистанцията от два метра подсилва този ефект. Но това е въздушно-капкова инфекция. Какво се случва с издишания от заразен или болен човек въздух в едно затворено помещение? Милионите микро водни капчици (аерозоли) в издишания от него въздух могат да престоят с часове в обема на стаята преди да паднат на пода или по различните повърхности, където те полепват под формата на конденз, но вирусите в тях остават да живеят още доста часове. А незаразените, кото се намират в помещението дишат този въздух, пипат тези повърхности и после неволно докосват носа, устата и очите си. И заразата е готова!!
Но тук има и нещо друго - колко погълнати вируси са необходими за да се зарази един човек? Има понятие - вирусен товар. Той се определя от количеството вируси, с които имунната система може все още да се справи и когато този праг се надвиши, той се заразява и разболява. За всеки човек този праг е различен и се определя от два фактора - насищането на средата с вируси и подготвеността на имунната му система да се справи с тях.
И тук идваме до парадокса - човек трябва продължително да поема малки количества от съответния вирус и имунната му система да изгражда антитела. Това повишава неговия праг на поносимост към по-голям вирусен товар. А това прави и ваксината!!!
Мисленето ти хич не е инженерно!;)
Колега vpdyankov, нищо не казваш за работата на ТСЦ1. :laughing:
Все пак благодаря, че ме върна да прочета отначало темата: https://pchelari.com/forum/showthread.php?t=904 , където m_pchelari и още един колега, събират в малкия си джоб, ТСЦ1 и Матеев.
Заслужаваше си!
Благодаря!bow;
В миналото от бяс са давали много хора фира то май ни един не е оцелял.Ваксината е с инактивиран/убит вирус а инжинерите ако мислят че ако ги ухапе бесен пинчер и ще оцелелят за разлика от бесен санбернар просто няма да стане все ще побеснеят и куртолишат от тоя свят.
При едрата шарка за късмет имунитетът се оказал пожизнен. Пак за късмет случайно е открита ваксината, при това доста отдавна. Необходими били 180 години за ликвидирането на едрата шарка. Пак за късмет при шарката болните си личат и могат да бъдет изолирани. Нищо от това не е в сила при сегашния коронавирус. Горе -долу се знае какъв процент от хората ще се разболеят тежко и колко от тях ще умрат. Всичките мерки са с цел това да не се случи наведнъж, за да оцелее някак си здравеопазването, че да може да поема и останалите болести. Докато се направи масова ваксинация, вирусът вероятно вече ще е преминал през повечето хора. А не се знае дали няма да се държи като обикновените грипни вируси - всяка година нов щам и нова ваксина, ама със закъснение от една година. Не се знае и колко ще е траен ваксинационният имунитет, малко беше времето за проучвания. Не се знае и колко хора ще са съгласни да се ваксинират. В крайна сметка от вируса вероятно ще умрат прогнозираната бройка хора, но в резултат от предизвиканата икономическа криза и свързания с нея спад в здравеопазването ще умрат много повече хора и това сякаш вече започва да става реалност. Смъртността е повишена повече, отколкото следва от бройката на починалите с ковид. Да не стане така след време в историята да пише, че паническите антиепидемични мерки са предизвикали в крайна сметка много повече смърт, отколкото са предотвратили. Дано съм само черноглед и предчувствията ми да не се окажат вярни.
Черноглед, белоглед няма особено значение. Целта е да умрат много хора, а не да се спасят. Вируса ще мутира в какви ли не мутации за да ни е все трудно, а дали вируса мутира или някой му помага да мутира? Заложена е една цифра от 90 милиона които ще идат жертва на вируса, а ние както знаем се престараваме и бройката ще е по - голяма.
А как определяш:
1. За всеки поотделно, "...количеството вируси, с които имунната система може все още да се справи...", след като ти самия казваш, че "...За всеки човек този праг е различен и се определя от два фактора - насищането на средата с вируси и подготвеността на имунната му система..."?
2. Какво количество вируси "гълта" всеки от вас (и в какво ги измерваш)?
Джендърите! LGBT мафията с идеологията си води до затриване на човечеството.Безполовото размножение при хората не е познато.Я помисли колко пари даде Сорос за ваксина и спасяване на човешки живот? А колко пари отиват за узаконяване на еднополовите бракове? Къде е най-голяма смъртността? В страните управлявани от либерасти.
Ето тук е проблема - нито за имунната система има числов измерител, нито концентрацията на вируса в даден обем може лесно да се измери. Всичко е относително и динамично и е въпрос на преценка по косвени фактори. В медицината 2+2 не прави 4, но това не означава, че тя не е наука.
Ситуацията с концентрацията на вируса, която имунната система на даден човек може да понесе, без да се разболее е като тази колко едновременни ужилвания може да понесе един пчелар, без да получи алергичен шок. В единия случай постепенно се създава имунитет към този вирус, в другия - резистентност към отровата.
Точно това правим в момента - опитваме се да запазим организацията на обществото такава, каквато я познаваме, с цената на допълнителни жертви. Ако не стане, в хаоса на масова епидемия може да се установи друг вид обществена организация. Добре забравения абсолютизъм чука на прага и много хора са готови да го прегърнат и да коронясат нови императори. По-горе затова питах кой може да желае да умрат възможно най-много хора. Това е една възможна цел, дори тук във форума се намират хора, готови да захвърлат с лекота правата си и да ги дадат на някой, готов да управлява "със силна ръка" и да разрита всякакви там "либерасти, соросоиди, джендъри и останалата подобна пасмина", продукт на демократичните общества. Защо не и евреите? Историята има навика да се повтаря, а хората имат навика да забравят. Ето, вече и за родната казарма има закон. Засега доброволно, по-натам не се знае. Стъпка по стъпка неусетно може да се окажем там, където вече сме били. Путин, императора руски, вече си подсигури доживотна власт - съвсем демократично, доброволно, с референдум.
Вариантите изобщо не са много. Ако някой нарочно създава подобен вирус, значи разполага с много средства за разработката му и с още повече, за да опази такова нещо в тайна. Това автоматично изключва всички ненормалници от заподозрените - те няма как да имат парите. Защо този някой /някои/ ще си хабят средствата в проект, от който печалба няма? Понеже вече говорихме за едрата шарка - и този вирус се е появил от нищото, но във времена, когато не е имало генно инженерство. Тоест, такива неща в природата се случват и не е необходимо да търсим обяснение, по-сложно от самото явление /бръсначът на Окам/.
Ето, бат тянко ме е изпреварил. Дори ги е разграничил. Аз бих ги обединил. Изчерпването на ресурсите, претъпкване на по - големите градове с хора и невъзможността за доставяне на вода и изхвърляне на боклуците,.... довеждайки до умопомрачителни мисли на някой луд учен. Той измисля план, чрез който да се намали числеността на населението, включвайки, бацили, микроби, бактерии - водещи до пандемии. Инфлации - водещи до гладуване и други болести, оттук и терористични актове, войни. И още, и още...И това всичкото с цел намаляване на пренаселването. В един момент, когато сметнат, че е нормално спрямо техните разбирания, то вече ще настъпи затишие и започване на СВЕТЛО БЪДЕЩЕ. Друг е и въпроса, дали няма да изпуснат юздите и Земята да започне наново? Обратно на това - защо като така добре се развиват технологиите не се помисли за разширяване/което предполагам се и мисли/ из Космоса? Планети повече от пясъка на плажа?! За второто съм по съгласен, но за изтребването - НЕ. ТОЙ ще си скрие децата и жената, че му мили, а другите под ножа. Еееее...нали?;)
Па може и някой абдал да е изпуснал нещо по грешка?
Засега кофти план - от вируса ще се затрие десета от процента население. От съпътстващите икономически проблеми - да речем още толкова. Нищо и никакво и практически не спестява ресурси, дори напротив, в борбата с вируса изразходваме допълнителни. Ако обаче има план да съсредоточим всички сили в технологично развитие, в стремеж към космоса, то отърването от непроизводителната част население /възрастни, болни, генетично увредени/ ще освободи ресурс за космически програми. Този вирус изглежда идеален за целта - ако ваксините се окажат неспособни за ликвидирането му, живи ще останат само по-здравите индивиди. Ама и този план кофти - икономическата криза вследствие пандемията дори ще забави осъществяването на амбициозна космическа програма. Затова единственият логичен конспиративен план /ако такъв съществува/ е налагането на автократичен или теократичен начин за управление на обществото, без оглед на необходимите за това жертви. Идеалният кандидат зад подобен план е фармацевтичната индустрия, която в момента е големият печеливш от цялата работа. Другият идеален кандидат е Китай - външно изглежда, че има средствата за борба с този вирус и ще се окаже след пандемията по-силен икономически от отслабената по-голяма част от света. Бъдещето ще покаже кои са печелившите, но да търсим умишлена конспирация зад едно природно явление, което се е случвало много пъти в миналото /епидемии от какво ли не/ е нелогично.
Силно политизирано и далеч от обективната истина твърдение.Обективно ,статистически вярно е , че обществата с ограничени личностни права спасиха повече животи от заболяването.Обективно нашата здравна система изградена на пазарни основи по примера на американската се продъни от всякъде.
Ти вярваш ли на ваксина, която идва с предварителното условие , че производителят не носи отговорност за причинени вреди?
п.п. Относно обобщенията за , казарми, Путин и тем подобни.Не мога да не видя приликата им с пропагандата от преди много години в обратна посока."Чичо Сам агресорът и убиец на деца във Виетнам.Хартиения тигър.НАТО заплаха за мира."
Явно годините не са достатъчни за да се отърси мисленето от стереотипи.
Либералните демокрации в Европа са болни от соросоидизъм. В САЩ Тръмп се опита да върне Америка на американците , но дженсърската мафия го изигра. След пандемията САЩ под ръководството на джендърите ще запалят нова, поредна война .Дано съм лош пророк!
Целта, както казах е намаляване на пренаселеността и всеки план ще е кофти, след като не е мислено навреме. Ресурсите? Ресурсите няма как да не се използват, независимо в каква посока ще е процеса. Ще има загуби, но след това част ще се възобновят, няма да са необходими толкова, защото вече няма да има толкова хора. Ще се избегне мисълта и за Космоса.
Китай? Китай си мислят между другото за господство над Света. Защо примерно да не си правят експеримент? Те са работили върху това и са подготвени, както и в момента не се чува много много какво става в Китай с вируса. А целия останал свят се задъхва, поставен изведнъж в ситуацията. Тепърва да мисли как да излезе от положението. Защо да не е и Америка/САЩ? Сриване на икономиката на целия Свят и те отново на върха. И те така варианти.
А може и да сме ги изпревали в развитието ?
Лошо се живее там, лошооо... Друго си е, да речем, при нелибералните демократи на император Путин и неговите князе - олигарси. Всички натам бягат:crazy: - "обективна истина". В провинциален Китай ходих преди 15 години - беше по-зле от нашия соц през 80-те. А родната казарма е най-гнусното нещо, което ми се е случвало в живота. Никога няма да пратя деца и внуци доброволно в това място за издевателство над човешкия дух. После Дончев се чуди защо мутропожарникар си избираме - това ни харесва средностатистически /ако изборите са критерия/.
Ако някой знае да ма светне, ББ и оня дет му слага постоянно нагоре палци(а на останалите палчетата му са надоле) един и същ омраз ли е? ;)
Да им имам проблемите......
https://m.24chasa.bg/novini/article/9355081
Не съм казвал, че ме нерви, само давам пример - и те са на етапа ченге за император да си изберат, както ние - батка /преди това цар/,украинците - артист /комик/, а венецуелците - шофьор. Не може да се прескачат етапи в развитието на обществото. От всичките споменати май руснаците са най-напред, техния изглежда най-адекватен. Само за китайците не съм имал време да се информирам що за партиец е последният им "велик кормчия".
Американците си сложиха за президент артист, Рейгън. Буш старши дали е тъп военен след като е герой от ВСВ? Айзенхауер достоен президент с блестяща военна кариера.И него ли ще плювнем за това , че е военен? Достойни за народите си хора. Търсиш под вола теле казано по нашенски. Независимо от това дали ти харесва или не пак ни се е паднало да сме от към "родата на булката" с тоя ЕС. Поне във Вишеградската група има умни хора.Не щат и да чуят за либерастия. Държат на християнските ценности направили Европа това което е. Общо взето цял живот някой ме плаши с нещо.До като растях заплахата беше от Запад.Днес ме плашат с Изток.Ама тия що плашат хич ни им пука от заплахите.И преди те си ходеха на Запад. И сега си пълнят гушите от Изток.А аз все трябва да се боя от нещо. Ей, не ми пука ни от руснаци, ни от китайци.Те няма да дават българските деца на педофилите от LGBT организацийките спонсорирани от Сорос. Нашето министерство на образованието блъска децата ни по пътя на духовната безпътица.Тия тарикати джендърите се крият зад страховете на хората и се домогват до властта по света.Погледни новото правителство на САЩ.Ако не се намерят нормални американци да ги спрат тия ще запалят нова световна война.
Ако вече сте се наспамили, ето малко инфо от надежден източник:
Цитат:
Колективен имунитет около септември, но при 60-70% ваксинирани
Антителата - 2-3 месеца след втората имунизация, посочи проф. Христо Тасков
"Колективен имунитет ще има, когато се ваксинират около 60-70% от населението, но тук трябва да включим и тези, които са преболедували." Това заяви бившият директор на Центъра за заразни и паразитни болести проф. Христо Тасков в ефира на "България сутрин".
Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/...inirani.474818
Хората, които са преболедували Ковид-19 и имат изграден имунитет са много повече от числата в официалните статистики! Познавам доста хора, които преболедуваха заболяване с Ковид симптоми без да си правят тест. Логиката им е следната: Защо да давам 120 лв за тест, който с нищо няма да ми помогне на лечението? Това са пари на вятъра! А този тест може да им навлече карантина или домашен арест - въпрос на гледна точка.
За любителите на конспиративните теории - като чета, има много такива. Хрумна ми, че вирусът, а след него и ваксината са идеалното средство чрез съвременни генетични методи да ни се "вмъкне" някакъв ген /гени/ или да се подтисне съществуващ такъв. В случая вируса е само транслатор, а жертвите се явяват страничен ефект. Понеже ваксините ги правят на много и различни места, то по-скоро вирусът може да е направен да е преносител на генетичен материал. Или пък е само репетиция за бъдещи корекции в генома на човечеството. Забравете чиповете, те вече са на път към миналото, идва ерата на квантовите и биологичните компютри. Как звучи, а - отивам да си нахраня компютъра.:icon_idea:
Ваксините за България се бавят, защото има проблеми с кирилизацията на чиповете.;)
Как знаят повечето абонирани за платеният ми канал вчера си боцнах ваксина Астра Зенека.
Понеже никой не казва и не се чува как действа ваксината на организма ще споделя с вас.
Ваксината ми я направиха в 11 00.След около 1 час почнах да усещам в гърлото също съм ял лукчета.След около 3 часа се окумих и поспах 3 часа.След 8 час дигнах температура 37-37,3 и почна да ме тресе.След около 11 часа почнаха халюцинациите и болки по цялото тяло като мусколлна треска.Цяла нощ не съм мигнал и съм се въртял като шулав.Сутринта едвам тръгнах на работа.Цял ден ме боли главата също са ме чемберили 100 челяка....Това е долу горе за сега и ще ви дим нататък какво ще стане.Аз не съм против ваксината,но това което преживях 30 часа е ужасно по не за сега,но ако е то правилния начин да не се заразя с К-19 бих издържал още толкова....:bigsmile:
Ма много си шубелия! Това е от страх бе!
Нямам никакво намерение да се ваксинирам! Стремя се да водя здравословен начин на живот, знам как да се лекувам, ако се заразя и за останалото разчитам на имунната ми система. Тя си знае работата. Между другото, колкото повече имунизации се правят, толкова повече мутации на вируса ще се получават. Великобритания първа в Европа започна масово ваксиниране и не е случайно, че именно там се появи новата британската версия на Covid 19.
Още вчера докато беше свежарка му обясних какво може да се получи и какво да прави...
То в общи линии така щеше и да е с истинския вирус само че тука нямаш усложнения и летален изход;) Това доколкото знам е рнк-то на ковида прехвърлено на друг вирус и тоя друг вирус са ти го инжектирали:laughing:
Другата технология май е с истински ковид, но с частично рнк, демек "орязана версия". Нищо ти няма бре, докато пчелите ми си изядат питките и ще си си отново нищо по-малко от 100% Друмев
п.п. Като гледам бъзиците, сега разбираш ли от първа ръка приказката за стоте тояги и чуждия гръб:bigsmile: