Ето, бат тянко ме е изпреварил. Дори ги е разграничил. Аз бих ги обединил. Изчерпването на ресурсите, претъпкване на по - големите градове с хора и невъзможността за доставяне на вода и изхвърляне на боклуците,.... довеждайки до умопомрачителни мисли на някой луд учен. Той измисля план, чрез който да се намали числеността на населението, включвайки, бацили, микроби, бактерии - водещи до пандемии. Инфлации - водещи до гладуване и други болести, оттук и терористични актове, войни. И още, и още...И това всичкото с цел намаляване на пренаселването. В един момент, когато сметнат, че е нормално спрямо техните разбирания, то вече ще настъпи затишие и започване на СВЕТЛО БЪДЕЩЕ. Друг е и въпроса, дали няма да изпуснат юздите и Земята да започне наново? Обратно на това - защо като така добре се развиват технологиите не се помисли за разширяване/което предполагам се и мисли/ из Космоса? Планети повече от пясъка на плажа?! За второто съм по съгласен, но за изтребването - НЕ. ТОЙ ще си скрие децата и жената, че му мили, а другите под ножа. Еееее...нали?![]()

Цитат