Първоначално публикувано от
kando
Е аз за никое от тях не бих дал 12 лв - защото по същество всичките са едно и също, за единия етикет и капачка с картинка, да дам три пъти повече пари ..... цъ. Имайки предвид покупателната способност на българина и цената на едро - то 12лв. на мен ми изглеждат абсурдни, а и обидни. Не, че съм ти душманин - разбира се и аз ако намеря как да си продавам меда на тези пари, няма да откажа, ала да ме убеждаваш, че това е цената, на която трябва да продавам на дребно, то няма как да ме убедиш, тъй като просто хептем нищо няма да продам.
Мисълта ми е, че според мен по- скоро си внушаваш относно спекулите и подбиването на цени - няма кой да ти изкупи тонове мед на дребно за тези пари, по морето тази година, като ходих, цената бе м/у 8-10лв. Това е на курортите, в сезона, манов мед и от магарешки трън, с картинки, картички и панделки, а продавачката руса със големи очи и къса поличка.
п.п. за протокола - не съм ти конкурент, от години съм спрял да продавам на дребно, но според мен цените, за които говориш, са нереални.