Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 331 от 496 ПърваПърва ... 231281321329330331332333341381431 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,301 до 3,310 от общо 4956
    Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    В днешно време е трудно за сравнение малко без възможности - голямо с много възможности... имам 2-3 познати до един са забити в едни села дето и на картата ги няма а май и са и последните жители.... те дори и търговци рядко виждат освен ако не си закарт меда до близкия град на склад. Но това не им пречи да са доста добри в продажбите на дребно. Имат интернет и продават само на тенекии. И са доволни ...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    За да продаваш на дребно си иска наистина търпение и се изразходва много енергия и нерви,но разлика 4000лв за тон си заслужава да се нагърбиш с тая задача при положение,че това е 10 месечната мин. заплата.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Дака, да не си прекалил със свинския бут? Разлика от 4000 лева, ама друг път! Личи си , че хабер си нямаш от продажби на дребно .
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Май цяла зима ще си "бъбрим", та да се включа и аз.Моето мнение е ,че на дребно на добра цена продават колеги, които посещават пазари, изложения ,фестивали и т.н. Всички останали продават малко над изкупната или на нея. Мой познат купуваше по 5-6 буркана и му го давах около изкупната цена +, --.Когато меда стигна 5,20-5,50 му казах цена -6,00 и то с мисълта за мъката да напълня бурканите с кристализирал мед.Познайте купили си тогава и тази година също.

пп. Продавам на едро ,дори и сега няма да се блъскам с 2500--3500 буркана. Халал да ви е горницата и да почерпите дето ви отварям ниша.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    ....Моето мнение е ,че на дребно на добра цена продават колеги, които посещават пазари, изложения ,фестивали и т.н. Всички останали продават малко над изкупната или на нея. ....
    Може би си прав до известна степен но все пак зависи и от начина на мислене на дадени колеги...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Хм! Никой не се и опита да предположи колко кандидата имам след като съм се обявил в интернет, по радиото, по кабелната и по сателита! Мдам, ясно! Явно си ме представяте да се дигна от плевенско, да ида у София, да търся по улиците къде има пчеларски магазини, че да им предлагам мед! ГОЛЕМО ШОУ ШЕ ПАДНЕ! МА АЗ НЕ УЧАСТВАМ!
    П.П. Обявил съм каквото имам за обявяване, а който има мераци и сърбежи, да заповяда!

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Хм! Никой не се и опита да предположи колко кандидата имам след като съм се обявил в интернет, по радиото, по кабелната и по сателита! Мдам, ясно! Явно си ме представяте да се дигна от плевенско, да ида у София, да търся по улиците къде има пчеларски магазини, че да им предлагам мед! ГОЛЕМО ШОУ ШЕ ПАДНЕ! МА АЗ НЕ УЧАСТВАМ!
    П.П. Обявил съм каквото имам за обявяване, а който има мераци и сърбежи, да заповяда!
    Не знам за другите но не съм добър в гадеенето за да кажа колко са ти се обадили И не си прав - ако ще развиваш пазара на дребно където се конкурираш с един куп други продавачи (които често ти подбиват и цената само и само да се те а не ти) се иска доста бягане а и някой лев вложение... Също много е важно и как си го обявил ако е с които има мераци и сърбежи да заповяда едва ли ще има някой кандидат за клиент... а и ти не разчиташ на меда...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Може би си прав до известна степен но все пак зависи и от начина на мислене на дадени колеги...
    Зависи от много работи, от всеки търговец нестава / аз съм примера/ .Преди години имах сергия на Младост. Наредил съм няколко вида буркани, чисти, с нови капачки-греят на западното слънце. Сложена е табелка с вида и раьона .Колега е сложил на цимента отсреща буркани с етикети и стари капачки, но клиентелата се лепи при него.Ама как няма-той изнасяше цели лекции ,какво лекува меда .Само такъв мед нямаше, за който не е питал клиента.Та като мръзнах 2-3 зими и тавана беше 1 тон, минах на другия вариант.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    2. Писането само с главни букви е забранено! Счита се за повишаване на тона.Същите ще се изтриват незабавно.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Значи Градски, аз не искам да мръзна. Обаче почна ли да плямпам, не лекции- цели тиради изнасям. Затова гледам да има наоколо климатиче, някакво. Нищо, че е неефективно! И кой, каквото иска- това продавам! Приказката, че от всяко дърво, пискун не става е точна! То и търговията, както пчеларството е призвание!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 331 от 496 ПърваПърва ... 231281321329330331332333341381431 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •