Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
    Борка, а я кажи, ако ти бе клиент и знаеш, че изкупната цена на меда е 3,50лв, дали щеше да дадеш 12лв за буркан мед?
    Щото аз, като клиент определено бих се замислил - значи "онези" ви вземат меда на 3-4 лева, а на мен ми продаваш един буркан на десет лева ....... е, че що ме цакаш така.
    Значи ако аз бях клиент и осведомен за цената на едро от значение за мен биха били две неща - какво ще ми предложиш срещу тези 12 лв. и отношението ти (вниманието ти) към мен.

И макар че ще се отплесна пак нека ти онагледя

За това предложение бих ти платил 12 лв. без много обяснения - видно е че си вложил много старание а това говори доста и за характера

Прикачен файл 7689

За това предложние не бих ти дал 12 лв. - не повече 5 лв. и то зависи от отношението

Прикачен файл 7685

За това предложение бих платил между 8-10 лв. защото си личи че все пак си се постарал

Прикачен файл 7686

А за това предложение няма нужда да ме убеждаваш бих платил и повече от 12 лв.

Прикачен файл 7687

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Писал съм ,пак да пиша. Аз имам 4тона, колегата 400кг.На 10лв. той ще го продаде за 3 месеца. Аз ако му държа цената ще го продам за 30 месеца. Естествено това няма как да стане и аз 3200кг ги давам на 4лв. Защо тогава да му правя цена на него. Да не ми е роднина. Пускам го на по-ниска цена и гледам моята сметка ,не неговата. Стига сте плакали, не може цената на едро да е ниска, а на дребно да е висока и да расте.
    На същия принцип аз имам - 20 тона, ти - 4 тона - Ако аз държа твоята цена от 4 лв. ще го продавам до пенсия затова ти да го .... да не си ми роднина.Пускам моя на 1 лв. ти какво ме интересуваш че не можеш си продадеш меда и не ти излиза сметката мойта нали излиза. А и какво ми пука как ще се почувстваш нали моя мед върви ....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    ....
    И накрая да не излезе, че си си купил само луксозна опаковка.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И накрая да не излезе, че си си купил само луксозна опаковка.
    нали знаеш човек се лъже веднъж ... щом смята че за 12 лв. си струва да си "опетниш" доброто име... освен това лично аз бих му направил добра реклама из всички групи и форуми...

а конкретно за меда от мащерка на снимката това е гръцка марка и вероятноста да е само красива опаковка е твърде малка...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас

На същия принцип аз имам - 20 тона, ти - 4 тона - Ако аз държа твоята цена от 4 лв. ще го продавам до пенсия затова ти да го .... да не си ми роднина.Пускам моя на 1 лв. ти какво ме интересуваш че не можеш си продадеш меда и не ти излиза сметката мойта нали излиза. А и какво ми пука как ще се почувстваш нали моя мед върви ....
    Точно така ако ти се вързва сметката пусни го по 1лв. Защо го давате по 12лв., вие не мислите за мен, не сте колеги, давайте го 25лв.,за да искам и аз повече от 4лв.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Точно така ако ти се вързва сметката пусни го по 1лв. Защо го давате по 12лв., вие не мислите за мен, не сте колеги, давайте го 25лв.,за да искам и аз повече от 4лв.

еми така кажи че не сме колеги пчелари и въпроса е решен...

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    еми така кажи че не сме колеги пчелари и въпроса е решен...
    Не е решен, не бягай по тъча. Защо не продавате по 25лв. Как го изчислихте 12лв.Аз искам да го продавате по 25лв.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Не е решен, не бягай по тъча. Защо не продавате по 25лв. Как го изчислихте 12лв.Аз искам да го продавате по 25лв.
    защо да бягам не може ли да ходя

Това как са го изчислили че е 12 лв. не знам и питаш грешния човек аз също питах дори и анкета пуснах но така и не разбрах как ги определят тези цени.... 25 е малко... искам по 150 лв./кг

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Сега не пишеш ли каквото ти е кеф - някой да ти е забранил? Хайде не бъзикай котето по задника.
    Плашиш, що ве? За дето не ви подържам цената. Вие как подържате моята.Ти на 25лв. ли продаваш.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Плашиш, що ве? За дето не ви подържам цената. Вие как подържате моята.Ти на 25лв. ли продаваш.
    Някъде да виждаш да те плаша? А меда си го продавам както всички и се съобразявам с тях. Знаеш ли колко колеги пчелари има около мен и всеки ден се срещаме по 100 пъти? Някои се мъчат да свалят цената, а повечето си купуват от моя мед без да свалям цената. Избих ги с качество, обноски, толерантност, честност и бързи и точни доставки. До дома, до работата, кой къде иска без да се съобразявам, че колата ще ми изгори повече бензин отколкото струва меда. Само още не съм им го поднасял сутрин в леглото. След като си си дал задника под наем, няма защо да ревеш.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    ....
    Е аз за никое от тях не бих дал 12 лв - защото по същество всичките са едно и също, за единия етикет и капачка с картинка, да дам три пъти повече пари ..... цъ. Имайки предвид покупателната способност на българина и цената на едро - то 12лв. на мен ми изглеждат абсурдни, а и обидни. Не, че съм ти душманин - разбира се и аз ако намеря как да си продавам меда на тези пари, няма да откажа, ала да ме убеждаваш, че това е цената, на която трябва да продавам на дребно, то няма как да ме убедиш, тъй като просто хептем нищо няма да продам.
    Мисълта ми е, че според мен по- скоро си внушаваш относно спекулите и подбиването на цени - няма кой да ти изкупи тонове мед на дребно за тези пари, по морето тази година, като ходих, цената бе м/у 8-10лв. Това е на курортите, в сезона, манов мед и от магарешки трън, с картинки, картички и панделки, а продавачката руса със големи очи и къса поличка.

п.п. за протокола - не съм ти конкурент, от години съм спрял да продавам на дребно, но според мен цените, за които говориш, са нереални.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •