Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
Борка, а я кажи, ако ти бе клиент и знаеш, че изкупната цена на меда е 3,50лв, дали щеше да дадеш 12лв за буркан мед?
Щото аз, като клиент определено бих се замислил - значи "онези" ви вземат меда на 3-4 лева, а на мен ми продаваш един буркан на десет лева ....... е, че що ме цакаш така.
Значи ако аз бях клиент и осведомен за цената на едро от значение за мен биха били две неща - какво ще ми предложиш срещу тези 12 лв. и отношението ти (вниманието ти) към мен.

И макар че ще се отплесна пак нека ти онагледя

За това предложение бих ти платил 12 лв. без много обяснения - видно е че си вложил много старание а това говори доста и за характера

Прикачен файл 7689

За това предложние не бих ти дал 12 лв. - не повече 5 лв. и то зависи от отношението

Прикачен файл 7685

За това предложение бих платил между 8-10 лв. защото си личи че все пак си се постарал

Прикачен файл 7686

А за това предложение няма нужда да ме убеждаваш бих платил и повече от 12 лв.

Прикачен файл 7687

Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
Писал съм ,пак да пиша. Аз имам 4тона, колегата 400кг.На 10лв. той ще го продаде за 3 месеца. Аз ако му държа цената ще го продам за 30 месеца. Естествено това няма как да стане и аз 3200кг ги давам на 4лв. Защо тогава да му правя цена на него. Да не ми е роднина. Пускам го на по-ниска цена и гледам моята сметка ,не неговата. Стига сте плакали, не може цената на едро да е ниска, а на дребно да е висока и да расте.
На същия принцип аз имам - 20 тона, ти - 4 тона - Ако аз държа твоята цена от 4 лв. ще го продавам до пенсия затова ти да го .... да не си ми роднина.Пускам моя на 1 лв. ти какво ме интересуваш че не можеш си продадеш меда и не ти излиза сметката мойта нали излиза. А и какво ми пука как ще се почувстваш нали моя мед върви ....