До сега мислех, че има най-добър град за живеене-Бургас, а то имало и най-добра държава за живеене-България.Май само аз и някой друг пчелар сме недоволни.:laughing: http://www.novini.bg/video/12154-кра...-гръб.html
Преглед за печат
До сега мислех, че има най-добър град за живеене-Бургас, а то имало и най-добра държава за живеене-България.Май само аз и някой друг пчелар сме недоволни.:laughing: http://www.novini.bg/video/12154-кра...-гръб.html
Това заради посленит 25 години. Преди всеки си гледаше работата. Комунистите воюваха, евреите търгуваха, циганите крадяха. А сега какво? Евреите воюват, циганите търгуват, комунистите крадат.
Русия е сключила споразумение с Хонконг за премахване на двойно данъчно облагане. Знаете ли какво значи това? Че управляващите в Русия се готвят за края. Ще изнесът оставащите валутни резерви и после Game over. Пак ще ядът плъхове обикновените руснаци. Обаче имат и много калашници. Какво правят гладни и озверели хора с калашници в ръцете.
http://ehorussia.com/new/node/12000
Дали е така ?
Не мислете Русия.Много богата държава нямат стигане.Ние да му мислим.
Чанко продаде ли меда, че много лоши неща се чуват?
А сега пък заради мен. Имаше едно време един Пенчо питанката много го гледахме. Днеска чувам изчезнали доста пари от най-добрия град за живеене, нещо да си чул? :bigsmile:
Дай и нещо по темата за да не спамим.
Долара вече чукна 82 рубли. Само и меда да не последва нефта, че тежко ни горко. Ни шейх да си вече, ни пчелар.
Да, бах на приемането.Калашник искаш ли.:bigsmile: -- " Финансовият министър каза още, че частният сектор вече се е адаптирал към $40 за барел, но федералният бюджет на Русия се балансира при $82 за барел, а възстановяване на цените вече никой не очаква. Бюджетът на Русия за тази година е изчислен при $50 за барел средногодишна цена на Urals. Путин нареди дефицитът да не надхвърля 3% от БВП, но по оценки на Citigroup при настоящото ниво от $30 бюджетът ще бъде на минус с поне 4.4% " ------От капитал.Нещо линка ми не работеше.
По тайно не можеш ли?;) Смея ли да кажа сега искам ли? Ще пусне някой, ес ем ес на Бат Бойко :mad:и какво ще обяснявам? Направо искаш враг на демокрацията да ме изкараш.sweating; Не искам. nono;Няма да пиша какво , че ще влезе в кодовите думи и току виж и "тюлени" се появили. :boi:
И за да не си "капо" от ситуацията щот няма да вземеш процент от това, което предлагаш. Погледни в :
http://www.pchelovod.com
http://pchelit.ru/buy.html
При тая евтина рубла все нещо ще ти е на сметка.:laughing:
А за руснаците? Те да си мислят как ще се оправят.Те при санкции и война 4.4 % дефицит. Ние под крилото на САЩ и ЕС ще се наложи данъци да вдигаме според нашия финансов министър.crying; Та си мисля онова нещо дето го предлагаш да не е в тая връзка. Щот Бат Бойкоbow; демонстрации и протести не го плашат вече.Ама аз нищо не знам. blush;И не искам да знам, защо го предлагаш онова нещо.:ae:
Всъщност БВП на Русия измерено в долари или евро е спаднал с около 40%. Официално дават спада на БВП в рубли, така изглежда много малък (5-7%). Но не споменават, че рублата преди е била 35 за долар, а сега гони 80. Като се има предвид, че половината от храната си я внасят (всъщност те внасят всичко без оръжията), а никой вносител не им иска рублите, а търсят долари/евро. Май се получава така, че тия рубли вече само за тоалетна хартия стават.
Днес гледахте ли БТВ? Разговор с президента. Показвайки му стадо крави на картина на стената и задаване на въпрос от журналистката - какво ще каже? Той просто каза - ТОВА Е НАРОДА.
http://www.btv.bg/live/
Нищо ново. през комунистическо имаше 1 виц за Людмила Живкова.......ходила някъде на посещение а там не я познавали и не знаели коя е. Попитали я чужденците от къде е, с какво се занимава.....кой е баща ѝ. А тя рекла- о оставете баща ми, той е овчар. Чужденците се зачудили и заразпитвали още повече къде живеят.....колко овце имат.... А Людмила рекла ми в България сме и тате има 9 милиона овце......
Окончанията -лиард са типични за Европа, докато Америка използва само -лион.
милиард 1 000 000 000 109 билион 1 000 000 000 000 1012 билиард 1 000 000 000 000 000 1015 трилион 1 000 000 000 000 000 000 1018
Намерете България-Световен БВП Класиране 2015 | Данни и графики линк-
http://knoema.com/nwnfkne/world-gdp-ranking-2015-data-and-charts
Но не значи че трябва да ни дезинформираш като вадиш думите на президента от контекста.
Не е важно ти за какъв се смяташ, а за какъв те смятат другите. Президента не е казал че народа е говеда.
И това не е казал, то добре че го гледах иначе можеше и да ти повярвам.
Ооооф, Атанасов - пак не позна. Не търча след отбори, не търча след политици, не съм на никой народ - фил. Старая се да разбирам нещата и не се оставям да ми насаждат нито политика, нито религия, нито каквото и да е било. Особено да харесвам пияни руснаци.
„Аз съм президент, избран от българския народ - нация, която е най-проевропейската в света, нация, която иска демокрация със закони.
По повод корупцията в България, той коментира, че решенията и ефективните механизми, с които се бори корупцията, са много прости.
„И аз ги прокарвам от първия ден, откакто съм български президент. И това е отворена правителствена политика. Когато боравиш с обществени пари, нищо не трябва да остане покрито. И мисля, че трябва да се придържаме към този план. През 2015 година вие ще видите различна България", допълва президентът.
А, бе Българофили няма ли?
Свободата Санчо е велико нещо но тя иска жертви.
Ето как се "гради" имиджа на пчеларството в България...
http://www.dailypress.bg/%D0%BC%D0%B...%D0%B8-%D0%B4/
Седя си и чета една статийка в която пише: От 1995 година до сега, храните се увеличили 50 пъти! Тока, водата и други от тоя сорт- 120 пъти! Дотук добре. Ама като прочетох, че от 2000 година- откакто имало статистика, средната заплата се била увеличила 4 пъти ме засърбя тила. Е, почесах се. Но от това не ми стана по- леко.
24 часа- топ темите. Това е според НСИ- прочети.
Я не се карайте, явно има объркация с нулите.То много нула, много нещо беше.:crazy: Иначе аз помня хляба и на 26ст. и на 1000лв.,и то за 850гр.hi;
Чанко не помниш ли,че жиците едно време "преливаха"-провисваха от ток.А сегашните жици само си висят без ток.......
Откакто бях на 23, спрях да си броя годините. Първо ме питаш едно, после второ...Е добре казвам ти да знаеш. Хората пишат, аз чета. Ти правиш същото, и теб чета. Но не ми се обяснява защо. Трай си да те обичам.
Щях да кажа нещо , ама нейсе .
http://dtv-bg.com/showthread.php?t=28211
Ето тук малко цени за младежите, неживели по онези времена. Да си имат "едно на ум", като четат измишльотините из пресата и нета.
Мисли за фибрановите нуклиуси, да не ги изядат кълвачите, не се занимавай с несвойствени неща.:laughing:
Не си мори акъла.
Не позна .
Руснаците отмъстиха жестоко за насилената 13-годишна рускиня в Германия
Публикувано на 23.01.2016 в Свят
Живеещите в Германия руски емигранти, които местните наричат русаки, смазаха от бой арабските примати, които се гавриха с 13 годишна ученичка, тяхна сънародничка, това съобщава сайта „Строго секретно”. В справедливата наказателна акция участвали около 400 „руски немци”. 30 часа нерезите се гаврили с ученичката, а германската полиция я натискала да признае, че тя сама ги повикала!
https://adtradradservices.com/policy...oicesshort.gif
https://adtradradservices.com/policy...oicesshort.gif
Когато се разчуло за груповото изнасилване на 13 –годишната Лиза скоростно била направена светкавична организация. Пред общежитието на мюсюлманските престъпници с вой на клаксони се изсипали над 120 леки автомобила с по трима-четирима здрави братушки във всеки. Арабите опитали да се съпротивляват, че даже и да стрелят, но руснаците направо ги смазали с бейзболни бухалки и столове по всички етажи на мигрантското общежитие, според съобщение на немската полиция, която съвсем умишлено се направила на разсеяна и въобще не се намесила. Побоят е бил толкова жесток и брутален, че половината мигранти на мига си събрали багажа и се изнесли в други краища на Германия. Акцията на храбрите руснаци получила мълчаливото одобрение на местните жители, които още не могат да преглътнат издевателствата над стотици местни жени и девойки в Кьолн и други градове на скъпите гости на своя канцлер Меркел.
Автор: Стефан Северин
Оказа се друго .
Виж за дискотеката в Мурманск и съветването.
Да оказа се друго но доста съмнително.
А това за Мурманск е доста интересно.
Москва. Мигранти от Близкия изток, свалящи момичета в нощен клуб близо до норвежката граница в руския Мурмански регион откриха твърде късно, че не се намират в ЕС. Руснаците, както е трябвало да се знае, са различни от тези на Запад, предаде This Is England.
Въпреки че местната полиция не иска да говори по въпроса и отрича, че е имало ранени мигранти, местните потребители на социалните мрежи са повече от щастливи да споделят в коментарите си подробности по инцидента.
Неприятностите започнаха когато Норвегия върна около 50 мъже от Близкия изток и от Афганистан за „лошо поведение“ обратно в Русия, която те са пресекли по пътя си към страната на „меда, млякото и на либералните блондинки“. Обратно в Русия, заредените с тестостерон и загорели „бежанците“ решават да се позабавляват в местна дискотека и решават да задирят местните момичета.
Само че в Мурманск мъжете не са с промити от толерантност мозъци , както в „просветена“ Европа. Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, те са се опитали да избягат и да се скрият, но са били открити и „образовани“. Ако цели отряди полицаи не са се били намесили, ситуацията е щяла да стане дори още по лоша за тях.
За да стане ситуацията дори още по-лоша за мигрантите-свалячи, полицията също не е била особено толерантна. Тя е предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се е присъединила тихо и кротко към образователния процес.
Резултатите – 18 мигранти в болницата,33 в местното полицейско управление, както и горящо желание сред тях да се завърнат у дома.
Превод и редакция: Виктор Турмаков
Велики са .Като си нямат "юпита", ще теглят. Да вземат да си вържат рублата за долара, като нас. http://www.novini.bg/news/334041-доп...убли.html
- Министрите ми са англофили, генералите - германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил. (споделян от царя и в други разговори превод на български на фразата от интервюто му за сп. Тайм от 20 януари 1941г.) [6][7]
Винаги с Германия, никога срещу Русия. (отговор на въпроса външен министър на Райха Фон Рибентроп при срещата си с него в Берлин през лятото на 1942 какъв е девиза на външната му политика, принцип споделян и на други места)[2][3]
Основната грешка на много хора е, че сравняват комунизма/плановата икономика и демокрацията/капитализма според състоянието на държавата в момента. Но сега България няма капитализъм и демокрация, а има олигархия и псевдо демокрация. За каква демокрация можем да говорим след като нямаме свободни медии, гражданско обещство, ефективна правосъдна система, работещи институции? Така че сравнения "преди през комунизма, а сега през демокрацията" са крайно неверни.
Казвам че нищо не е направено през комунизма, защото всичко положително направено през комунизма е взето (откраднато) от демокрацията/капитализма, с няколко десетки години закъснение, трактори, комбайни, електрификация, автомобили, електроника, телевизия, телефони.......всичко. Кажете ми едно хубаво нещо, което да е измислено в комунистическа държава, че не се сещам в момента.
Изстрелян с ракета, която е трофейна/открадната технология от германците и Фон Нойман. Самия спътник е бил една метална топка и нищо повече. А цялата космическа програма е довела до създаването на балистични ракети за масово унищожаване и нищо което да направи живота на хората по-хубав.
Затова пък демократите направиха прекрасен живота на японците през 44-та.
По онова време имаше едно дружество "Георги Кирков". Агитатори обикаляха навсякъде и ни убеждаваха, колко сме добре и колко зле е било преди 9-ти 44-та. Днес явно има последователи на тия лектори и пак ни убеждават колко зле е било преди 10-ти 90-та и колко добре сме сега. И преди и сега сами си знаем как ни е и подобни приказки са обида за интелекта ни.
Ами всеки си знае за него си как е бил преди и сега. Ония богопомазаните синове на партизани и активни борци със сигурност тогава са били по-добре. Но е факт и тука никакви лектори не играят, границите бяха охранявани не за да не влизат хора, а за да не бягат хора.
А как ли са сега братовчедите и калинките, горките...
Аз имам предложение, в този форум да се забранят политически размисли, защото ще се изпокараме.:)
Ами те имигрантите са като прелетните птици. Отиват там където е по хубаво за живеене.
“Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.”
/Виктор Суворов - "Освободителят"/
Чухте ли новото постижение на Българската демокрация- задължително гласуване.За не гласуване-50лв. глоба.Евала, велики са.Това не е било и при соца.
Така трябва да е! За Българите е необходима твърда ръка (сопа), инак няма оправия. Какво те притеснява, че ще се охарчиш, за да идеш до изборната секция ли?
Все сме недоволни, все нещо ни пречи и т.н.
Сега с това задължително гласуване вместо да отпраша директно към пчелина ще трябва да ходя да гласувам. С това нищо няма да се промени, защото аз пак ще гласувам както винаги. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. Тези хора не разбраха ли, че хората като не гласуват, явно им показват, че не ги искат тези боклуци. Без значение от какъв цвят са. Добре, че от време на време някой даде фера, та да се сменят малко. Все едни и същи МУЦУНИ.
Автоматично означава края на дпс и атака, като парламентарно представени ''партии''... малко лий? :laughing:
Ако закарат 100% от всички овце до урните, овцете ще си изберат ПО-ДОБЪР ОВЧАР. Това според мене наистина ще е прогрес, защото в момента 100% от овцете закарват само някои партии, и така в парламента тези партии са представени с по-много депутати, отколкото заслужават.
След въвеждането на 100%-овото гласуване със сигурност някои партии ще залязат зад хоризонта (ще паднат под 4-те процента), което ще е честно и справедливо. Колкото до стадото - то пак ще си избере овчар, но този път овчаря ще има РЕАЛНА ЛЕГИТИМНОСТ. Да, стадото пак ще бъде доено, защото такава му е съдбата, но поне овцете ще бъдат ЩАСТЛИВИ ОВЦЕ, защото всяка една от тях сама ще си е избрала овчаря.
Сега съществуващият чл. 162 ал. 1 гласи: „Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание“. Министерството иска да се добави „или политическа принадлежност“. Така ще се даде възможност на прокуратурата да разследва критики по адрес политически субекти, както и медиите, в които се случва това.
Ти задавал ли си си въпроса: Как така? Бивша Югославия, я кръстосваха със Стелт и... възстановиха си инфраструктура и какво ли не, та са по-добре. Румъния-показен разстрел на Чаушеско(не ти знам възрастта, аз го гледах на живо по ТВ). Правят струват и... пак по-добре от нас. Къде е проблема? Нали дишаме един и същ въздух. Проблема е в "гените" (scutellator е спец по това) и за това са необходими по-радикални мерки, а това е първата стъпка.
Нали знаеш какво е определението за царе, императори, владетели или всякакъв друг тип "лидери"?
Лидер (вожд, цар, император) е този, за който народа (подчинените му) СА СЪГЛАСНИ ТОВА ДА Е ТАКА !!!
Това "съгласие" понякога се постига със сила или дори посредством насаждане на страх, но е факт че народа (подчинените) са тези, които могат да свалят своя лидер от власт. И ако народа (овцете) това не го правят, това си е техен личен проблем. Овцете сами избират собствената си участ - дали наистина да бъдат СТРИГАНИ ОВЦЕ и безропотно да блеят, или да ХВАНАТ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ и сами да си сменят овчаря.
На чужди (международни) овчари не може да се вярва. Те свалят местния овчар от власт и слагат друг, по-удобен за тях овчар, който всъщност е най-голямата овца от всички овце.
Много добре казано! Понеже винаги съм бил аполитичен и не се интересувам от партии по много причини ,само ще добавя ,че ние сме били винаги СТРИГАНИ ОВЦЕ.Докато нямаме национално самосъзнание като сърбите и румънците,винаги ще ни стрижат! Просто не се държим като нация и общество!
Неслучайно гърците ни го казват при всеки удобен момент ,че сме заспал народ......
Задължителното гласуване освен че ще научи българина, че упражняването на демокрация не е само право, а и задължение, но и ще направи корпоративния и купения вот безсмислени.