Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 861

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Така трябва да е! За Българите е необходима твърда ръка (сопа), инак няма оправия. Какво те притеснява, че ще се охарчиш, за да идеш до изборната секция ли?
    Все сме недоволни, все нещо ни пречи и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Така трябва да е! За Българите е необходима твърда ръка (сопа), инак няма оправия. Какво те притеснява, че ще се охарчиш, за да идеш до изборната секция ли?
    Все сме недоволни, все нещо ни пречи и т.н.
    Я ми разясни, като закарат хората, като овце до урните, какво и как ще се оправи.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Я ми разясни, като закарат хората, като овце до урните, какво и как ще се оправи.
    Няма какво да ти разяснявам, щом ти не си убеден в това, едва ли аз, ще успея да ти променя мисленето. Последното е "присъдено" от природата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Няма какво да ти разяснявам, щом ти не си убеден в това, едва ли аз, ще успея да ти променя мисленето. Последното е "присъдено" от природата.
    Да прирдно съм ограничен, но ти като голям умник опитай да обясниш.За да го прокарат , значи ГЕРБ пак ще са на власт.При независима съдебна власт и трето правителство на ГЕРБ , къде е разликата и къде е промяната.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да прирдно съм ограничен, но ти като гоялям умник опитай да обясниш.За да го прокарат , значи ГЕРБ пак ще са на власт.При независима съдебна власт и трето правителство на ГЕРБ , къде е разликата и къде е промяната.
    Не съм най-големия фен на ГЕРБ, ако не си го разбрал, но това решение е добро. Така българския гражданин ще бъде по-добре представен и ще има по-голяма стабилност.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Не съм най-големия фен на ГЕРБ, ако не си го разбрал, но това решение е добро. Така българския гражданин ще бъде по-добре представен и ще има по-голяма стабилност.
    Добре де, как го виждате това.Като всички гласуват макар, че повечето няма да знаят за какво гласуват и всичко ще е ОК.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Сега с това задължително гласуване вместо да отпраша директно към пчелина ще трябва да ходя да гласувам. С това нищо няма да се промени, защото аз пак ще гласувам както винаги. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. Тези хора не разбраха ли, че хората като не гласуват, явно им показват, че не ги искат тези боклуци. Без значение от какъв цвят са. Добре, че от време на време някой даде фера, та да се сменят малко. Все едни и същи МУЦУНИ.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Сега с това задължително гласуване вместо да отпраша директно към пчелина ще трябва да ходя да гласувам. С това нищо няма да се промени, защото аз пак ще гласувам както винаги. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. Тези хора не разбраха ли, че хората като не гласуват, явно им показват, че не ги искат тези боклуци. Без значение от какъв цвят са. Добре, че от време на време някой даде фера, та да се сменят малко. Все едни и същи МУЦУНИ.
    Е, може и да се завърнеш по-рано от пчелина, когато си изморен и да си излееш гнева на бюлетината.

Автор
    Регистриран
    02.08.2014

Автоматично означава края на дпс и атака, като парламентарно представени ''партии''... малко лий?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    Автоматично означава края на дпс и атака, като парламентарно представени ''партии''... малко лий?
    Да де аз ще се кефя, че Атака не е в парламента, друг ще се кефи за ДПС и по- нататък-какво?

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •