Ми, щото се стремиш, да отговаряш на въпроса с въпрос. Вникни, помисли, сподели и .. Иначе, каквото повикало такова се и обадило.
В скоро време с теб ще си забравя доброто възпитание.Аз съм против задължителното гласуване.Пределно ми е ясно, че има подържници, исках да чуя аргументите им, не колко е умен кулине.Помня и Чаушеско и Тито, и времето.
В скоро време с теб ще си забравя доброто възпитание.Аз съм против задължителното гласуване.Пределно ми е ясно, че има подържници, исках да чуя аргументите им, не колко е умен кулине.Помня и Чаушеско и Тито, и времето.
Не го хокай kuline. Той е много печен пич, но от време на време се проявява като муха на конски задник.
Доброто възпитание???
Да не е придала Богу дух ромката.
Лошо, щом само спомени, без анализи и изводи.
Щом си против задължителното гласуване - конституционно право.
Доброто възпитание???
Да не е придала Богу дух ромката.
Лошо, щом само спомени, без анализи и изводи.
Щом си против задължителното гласуване - конституционно право.
Всички разбраха, че си умен.Твоите анализи и изводи къде са?Конституционно право-- да надявам се,че там няма да мине тази изчекня.
Всички разбраха, че си умен.Твоите анализи и изводи къде са?Конституционно право-- да надявам се,че там няма да мине тази изчекня.
Що касае моите качества, аз не съм се стремял да се доказвам, еле пък тук . Доказал съм се там, където е било необходимо и са ме "претеглили".
Пак ти казвам! Отговарям ти, в твой стил.