Откакто бях на 23, спрях да си броя годините. Първо ме питаш едно, после второ...Е добре казвам ти да знаеш. Хората пишат, аз чета. Ти правиш същото, и теб чета. Но не ми се обяснява защо. Трай си да те обичам.
Откакто бях на 23, спрях да си броя годините. Първо ме питаш едно, после второ...Е добре казвам ти да знаеш. Хората пишат, аз чета. Ти правиш същото, и теб чета. Но не ми се обяснява защо. Трай си да те обичам.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
http://dtv-bg.com/showthread.php?t=28211
Ето тук малко цени за младежите, неживели по онези времена. Да си имат "едно на ум", като четат измишльотините из пресата и нета.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Мисли за фибрановите нуклиуси, да не ги изядат кълвачите, не се занимавай с несвойствени неща.![]()
Руснаците отмъстиха жестоко за насилената 13-годишна рускиня в Германия
Публикувано на 23.01.2016 в Свят
Живеещите в Германия руски емигранти, които местните наричат русаки, смазаха от бой арабските примати, които се гавриха с 13 годишна ученичка, тяхна сънародничка, това съобщава сайта „Строго секретно”. В справедливата наказателна акция участвали около 400 „руски немци”. 30 часа нерезите се гаврили с ученичката, а германската полиция я натискала да признае, че тя сама ги повикала!
![]()
![]()
Когато се разчуло за груповото изнасилване на 13 –годишната Лиза скоростно била направена светкавична организация. Пред общежитието на мюсюлманските престъпници с вой на клаксони се изсипали над 120 леки автомобила с по трима-четирима здрави братушки във всеки. Арабите опитали да се съпротивляват, че даже и да стрелят, но руснаците направо ги смазали с бейзболни бухалки и столове по всички етажи на мигрантското общежитие, според съобщение на немската полиция, която съвсем умишлено се направила на разсеяна и въобще не се намесила. Побоят е бил толкова жесток и брутален, че половината мигранти на мига си събрали багажа и се изнесли в други краища на Германия. Акцията на храбрите руснаци получила мълчаливото одобрение на местните жители, които още не могат да преглътнат издевателствата над стотици местни жени и девойки в Кьолн и други градове на скъпите гости на своя канцлер Меркел.
Автор: Стефан Северин
Оказа се друго .
Виж за дискотеката в Мурманск и съветването.
Да оказа се друго но доста съмнително.
А това за Мурманск е доста интересно.
Москва. Мигранти от Близкия изток, свалящи момичета в нощен клуб близо до норвежката граница в руския Мурмански регион откриха твърде късно, че не се намират в ЕС. Руснаците, както е трябвало да се знае, са различни от тези на Запад, предаде This Is England.
Въпреки че местната полиция не иска да говори по въпроса и отрича, че е имало ранени мигранти, местните потребители на социалните мрежи са повече от щастливи да споделят в коментарите си подробности по инцидента.
Неприятностите започнаха когато Норвегия върна около 50 мъже от Близкия изток и от Афганистан за „лошо поведение“ обратно в Русия, която те са пресекли по пътя си към страната на „меда, млякото и на либералните блондинки“. Обратно в Русия, заредените с тестостерон и загорели „бежанците“ решават да се позабавляват в местна дискотека и решават да задирят местните момичета.
Само че в Мурманск мъжете не са с промити от толерантност мозъци , както в „просветена“ Европа. Според коментарите на потребителите в социалните мрежи, те са се опитали да избягат и да се скрият, но са били открити и „образовани“. Ако цели отряди полицаи не са се били намесили, ситуацията е щяла да стане дори още по лоша за тях.
За да стане ситуацията дори още по-лоша за мигрантите-свалячи, полицията също не е била особено толерантна. Тя е предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но се е присъединила тихо и кротко към образователния процес.
Резултатите – 18 мигранти в болницата,33 в местното полицейско управление, както и горящо желание сред тях да се завърнат у дома.
Превод и редакция: Виктор Турмаков
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))