Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 41 до 50 от общо 72

Тема: Компютри

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1
    Като си погледнеш "касовата бележка"
    Не гласувам.
    Искам от дома да гласувам като бял човек.

Знаеш ли когато си подменям банкоматната карта с нова ,новата ми карта идва с плик по пощата.Ако си сменям и пина той идва също по пощата с обикновен плик. И всичко това е безплатно.
    Тук банките не вземат пари за обработка на данните.Все още е безплатно.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Имам един въпрос.Как да разбера че моя глас е отишъл там където съм го пратил ?
    Питай учиндолския пишман политик, специалиста по всичкология и същевременно пълен неграмотник, най-голямото недоразумение на политиката ни в последните десетилетия, набеденият шоумен, патриота-позьор, путьото Трифонов. Нали той ни ги натресе, редно е да ти отговори

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Питай учиндолския пишман политик, специалиста по всичкология и същевременно пълен неграмотник, най-голямото недоразумение на политиката ни в последните десетилетия, набеденият шоумен, патриота-позьор, путьото Трифонов. Нали той ни ги натресе, редно е да ти отговори
    Е що тъй думаш за земляка си? Аз си мислех, че дори и на кладата хората/селските трябва да се защитават. Малък си и не си бил чавдарче, пионерче и комсомолец. Не си свидетел на времето, когато ни четяха, учеха и т.н., за ястребинчетата, за всички ония, които са дали мило и драго, за да има сега идиоти, благодарение на 32 години преход. Кой от кой все философи, заради пуста и пара.

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Е що тъй думаш за земляка си? Аз си мислех, че дори и на кладата хората/селските трябва да се защитават. Малък си и не си бил чавдарче, пионерче и комсомолец. Не си свидетел на времето, когато ни четяха, учеха и т.н., за ястребинчетата, за всички ония, които са дали мило и драго, за да има сега идиоти, благодарение на 32 години преход. Кой от кой все философи, заради пуста и пара.
    И същите тия дето ви четяха за ястребинчетата и т.н. не обелваха ни дума за срамните действия на народния съд и тем подобни неудобни теми. Добре че дойдоха промените, та да ни се отворят очите и главите, а не да си седим с промити мозъци като горките руснаци...идиоти винаги си е имало и винаги ще има, без значение от времената

п.п. Не знах че цървула ми е земляк, но щом казваш...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    И същите тия дето ви четяха за ястребинчетата и т.н. не обелваха ни дума за срамните действия на народния съд и тем подобни неудобни теми. Добре че дойдоха промените, та да ни се отворят очите и главите, а не да си седим с промити мозъци като горките руснаци...идиоти винаги си е имало и винаги ще има, без значение от времената

п.п. Не знах че цървула ми е земляк, но щом казваш...
    Епа от вилаета на дъгето сте.
    То добре си "отваряме" очите, но проблема е, че много ги отваряме и то към слънцето и к'о става, все едно се учиш да заваряваш. Сравнението с братята руси е неуместно. Проблема ни е, че всеки нещо иска, а на никой не му се дава, демек все някой ни е виновен, а не виждаме собствените си грешки, защото сме осветени. Можеш и имаш право да искаш, когато си направил достатъчно, за да имаш основанието да го правиш - искането. Мога да изпиша цял ферман, но мисля, че това е достатъчно.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Новите машини които ще бъдат закупени за изборите догодина ще са по надеждни от старите такива.
    Да са живи здрави избирателите .
    Преди години имаше едни стени часовници и на всеки кръгъл час казваха куку - куку.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Епа от вилаета на дъгето сте.
    То добре си "отваряме" очите, но проблема е, че много ги отваряме и то към слънцето и к'о става, все едно се учиш да заваряваш. Сравнението с братята руси е неуместно. Проблема ни е, че всеки нещо иска, а на никой не му се дава, демек все някой ни е виновен, а не виждаме собствените си грешки, защото сме осветени. Можеш и имаш право да искаш, когато си направил достатъчно, за да имаш основанието да го правиш - искането. Мога да изпиша цял ферман, но мисля, че това е достатъчно.
    Исках да ти вдигна едно палче, но се оказа че палчетата вече ги няма.
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте.В момента по първа се говори как софтуера на машините за избор трябвало да бъде видими за всички.
    По горе точно за това писах.В моята операционна система Линукс има следната практика.Всеки един може да разгледа Операционната Система и докладва за нередности.Така наречените дупки в системата. След докладването се разглежда дупката и се отстранява на момента.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте.Днеска докато шофирах чух следното по радиото.Ние трябва да гласуваме с тези машини с която гласува най демократичната държава в света.
    Отбих и се смях на глас.
    За да стане ясно на всички които четат този пост за какво става дума ще дам нещо за пример.
    Когато човек отива да си купи компютър първо го питат за какво ще го ползва . Навярно много от съфорумците не подозират за колко неща може да се ползва един компютър..И аз не знам точната бройка .Само знам че дни от многото неща за които може да се ползва компютъра е измама.Или по точната дума е измами.
    И още веднъж да спомена че всичко което работи на принципа на РС е много добър помощник на човека и всички лошотии са плод на задкомпютърното устройство.
    Когато написах че гласуването трябва да е явно много ми се смяха.Но според мен това е единствения начин да проследя къде е отишъл моя глас.
    В момента тече дебат как би трябвало да протекат изборите.Електронно или хартиено.
    Всички знаят че ако е хартиено печелят старите фигури.А ако е електронно ще спечели някой много гладен. Ако станем президентска република риска е да се превърнем в поредната китайска, руска,американска или шейхова република.
    Отвсякъде дърво. С това мислене - аз да съм добре а другия ............
    Все така ще си бъдем.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ..........Все така ще си бъдем.
    Те тука ми арес'а, батипейчо!
    Дето е текло пак ще тече!
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

Страница 5 от 8 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •