Здравейте.Днеска докато шофирах чух следното по радиото.Ние трябва да гласуваме с тези машини с която гласува най демократичната държава в света.
Отбих и се смях на глас.
За да стане ясно на всички които четат този пост за какво става дума ще дам нещо за пример.
Когато човек отива да си купи компютър първо го питат за какво ще го ползва . Навярно много от съфорумците не подозират за колко неща може да се ползва един компютър..И аз не знам точната бройка .Само знам че дни от многото неща за които може да се ползва компютъра е измама.Или по точната дума е измами.
И още веднъж да спомена че всичко което работи на принципа на РС е много добър помощник на човека и всички лошотии са плод на задкомпютърното устройство.
Когато написах че гласуването трябва да е явно много ми се смяха.Но според мен това е единствения начин да проследя къде е отишъл моя глас.
В момента тече дебат как би трябвало да протекат изборите.Електронно или хартиено.
Всички знаят че ако е хартиено печелят старите фигури.А ако е електронно ще спечели някой много гладен. Ако станем президентска република риска е да се превърнем в поредната китайска, руска,американска или шейхова република.
Отвсякъде дърво. С това мислене - аз да съм добре а другия ............
Все така ще си бъдем.

Цитат