Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 41 от 169 ПърваПърва ... 3139404142435191141 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 401 до 410 от общо 1685
  1. #401
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Мнения
    2,590
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Еми, дай Боже като се видим да я опитам таз чудесна торта! Като са видим да донеса ли уиски, ще върви ли? Добре, че имам колеги дето ми пращат маточници та не се занимавам- да са живи и здрави!
    Тортата от мен, уискито от теб, а за маточниците ще видим

    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Аз пък си мислех, че тортата е правена с маточно млечице, а чашките са артисали, та щях да ти искам рецептата.

    Ей... Да...по това време и майките направо се люпят в снега, че да не ги хвърлям
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

  2. #402
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Мнения
    602
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Набързо, как се представих снощи за посрещането на новата 2016-та година.

    Телешко задушено с гъби
    Телешки пържолки се начукват и овкусяват с черен пипер и сол и се оставят да престоят малко време. След това се овъргалят в брашно и се запържват с масло и малко сехтин на тиган до зачервяване. Прехвърлят се в йенска тенджера. Пак в тигана се запържват и пак в масло и малко зехтин гъби, лук, морков и целина. Всичко това се слага и то в йенската тенджера, добавя се и чаша бяло вино, сол, черен пипер и дафинов лист и след това във фурната за 1 час на 200 градуса. Елементарна рецепта, само продуктите да имаш.
    Много червено вие "пие" таз манджа, това установих...
    20151231_195257 (1).jpg

  3. #403
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Брей, Делпи това чудо сигурно от фурната изглежда така лачено? Каква марка е ?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  4. #404
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Мнения
    602
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    То щото е сравнително нова, може би така ти изглежда. На около година е. Иначе е марка Electrolux.

  5. #405
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Ако продължаваш да извайваш такива творения с нея, може и да кривна от избора си. Горене и Аристон.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  6. #406
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Мнения
    3,350
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    Иначе е марка Electrolux.
    А аз се чудя защо нещо ми изглежда познато. Викам си жената от кога започна да влиза във форума и пък сложила снимка, а и тенджерата същата. Я чакай да видя дали и готвеното не е същото.

  7. #407
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Мнения
    602
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ако продължаваш да извайваш такива творения с нея, може и да кривна от избора си. Горене и Аристон.
    Няма да сбъркаш. Мисля, че Electrolux е по-висок клас, но все пак избора е твой

    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    А аз се чудя защо нещо ми изглежда познато. Викам си жената от кога започна да влиза във форума и пък сложила снимка, а и тенджерата същата. Я чакай да видя дали и готвеното не е същото.
    Ах, ле ле ле...

  8. #408
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Мнения
    602
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Тянка, фурната не е толко важна.
    Важно е задфурменото устройство и какво ще направи преди фурната, нали?

  9. #409
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ачка, дай да видим нещо от твоето творчество- моля! Знаем, че си голем!
    Е не съм съвсем валат.Пробвахме го с 15годишно ркацители
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри ^92FEF80717FD00143FCEF5F538480DEF5251D3620E410AB4AE^pimgpsh_thumbnail_win_distr.jpg‎  

  10. #410
    VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Мнения
    3,743
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от delpi Виж публикацията
    Набързо, как се представих снощи за посрещането на новата 2016-та година.

    Телешко задушено с гъби
    Телешки пържолки се начукват и овкусяват с черен пипер и сол и се оставят да престоят малко време. След това се овъргалят в брашно и се запържват с масло и малко сехтин на тиган до зачервяване. Прехвърлят се в йенска тенджера. Пак в тигана се запържват и пак в масло и малко зехтин гъби, лук, морков и целина. Всичко това се слага и то в йенската тенджера, добавя се и чаша бяло вино, сол, черен пипер и дафинов лист и след това във фурната за 1 час на 200 градуса. Елементарна рецепта, само продуктите да имаш.
    Много червено вие "пие" таз манджа, това установих...
    20151231_195257 (1).jpg
    От теб основното от мен десертът.С уговорката,че заслугата ми е;издълбаване на тиквата и подмяната на захарта с мед.Иначе тиквата е пълна със стафиди,орехи,бадеми,лешни и и др.+ коняк..
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри Изображение1915.jpg‎  

 

 
Страница 41 от 169 ПърваПърва ... 3139404142435191141 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •