Ами да ти кажа, сърдитко третото си го насосах! И аз не бих го ял! Ама съм чувал!
Ами да ти кажа, сърдитко третото си го насосах! И аз не бих го ял! Ама съм чувал!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Дамянич, тоя чиляк е ял от моите домати! Ама не е запомнил сорта! Те бяха Биволско сърце. Макар че, столичани са луди по розовите..
Ей това е новогодишна закуска!
FB_IMG_1451656249243.jpg
Ърнест Хемингуей
Тортите са последото нещо, което би ме съблазнило! Виж , ако от нея изскача нещо- това е друго нещо!
Обаче синът ми много ги уважава, шефката също та като много я закъсат ги водя в Неделя- на нея съм фен!
Ами тия маточни чашки що дирят там?
За мен тази е най-добрата торта. Сметанените купчини с растителни мазнини съм ги забравил.
За домашно трябва да си направи чашки за цялата година. Седят на бюрото, защото ми пречат, а ако не ми пречат ще забравя
Имам уникалния навик да хвърлям на заден план неспешните задачи, докато свърша спешните и после забравям. Трябва нещо да ми пречи, че да се сещам![]()
Ърнест Хемингуей
Еми, дай Боже като се видим да я опитам таз чудесна торта! Като са видим да донеса ли уиски, ще върви ли? Добре, че имам колеги дето ми пращат маточници та не се занимавам- да са живи и здрави!
Аз пък си мислех, че тортата е правена с маточно млечице, а чашките са артисали, та щях да ти искам рецептата.![]()
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))