Набързо, как се представих снощи за посрещането на новата 2016-та година.
Телешко задушено с гъби
Телешки пържолки се начукват и овкусяват с черен пипер и сол и се оставят да престоят малко време. След това се овъргалят в брашно и се запържват с масло и малко сехтин на тиган до зачервяване. Прехвърлят се в йенска тенджера. Пак в тигана се запържват и пак в масло и малко зехтин гъби, лук, морков и целина. Всичко това се слага и то в йенската тенджера, добавя се и чаша бяло вино, сол, черен пипер и дафинов лист и след това във фурната за 1 час на 200 градуса. Елементарна рецепта, само продуктите да имаш.
Много червено вие "пие" таз манджа, това установих...
20151231_195257 (1).jpg
Брей, Делпи това чудо сигурно от фурната изглежда така лачено? Каква марка е ?![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
То щото е сравнително нова, може би така ти изглежда. На около година е. Иначе е марка Electrolux.
Ако продължаваш да извайваш такива творения с нея, може и да кривна от избора си. Горене и Аристон.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Тянка, фурната не е толко важна.
Важно е задфурменото устройство и какво ще направи преди фурната, нали?![]()
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))