Цитат Първоначално публикувано от Niki1313 Виж публикацията
За цената на едро за мен е 'колкото повече толкова повече', но на дребно предпочитам да подарявам. Моята логика е:

- Меда продаден на едро отива за хора, които не познавам и вероятно имат по-висока покупателна способност.
- Меда, който подарявам е за хора които имат нужди, но са затруднени да дадат 10-12 лева за кило. Аз изпитвам задоволство, че на моят чист, качествен и вкусен продукт се наслаждават хора с по-малки възможности.

Често споменаваме земеделските кооператори, че са се превърнали на кръвопийци и безскрупулни капиталисти, но така като е тръгнало, скоро ще ги надминем.
Всеки избира сам за себе си, а аз съм избрал да работя така.

ПП
И Дамянов, като знам как живеят, въобще не искам да ги стигаме..............Не всичко е мъни..........
Аз не мога да ти държа сметка! Това си е твоя работа и ти си преценяваш как да постъпваш.
Тук говорим за търговия и търсим най-добра цена за продукцията. Иначе...ДА и аз подарявам, но когато някой ме пита за цена, то давам цена 10-12 лева / 720мл.
На приятелите си подарям, но толкова колкото мога да си позволя. Иначе дори приятели, когато ме питат за цена, то тя е 10-12 лева(същата). Когато ме питат за прашец(не събирам), давам контакти на колеги и цената е 25лв или по-висока (както се разберат).
Само един път са ме питали защо цената на меда е по-висока от тази на някой колега. Отговорих, че аз мога да си оближа всички рамки по кошерите и да питат колегата дали ще направи същото. https://www.youtube.com/watch?v=rdU4L7TmSMM
НИКОГА не съм използвал акарициди или антибиотици!!! НИКОГА няма да продам продукт, който не бих дал на децата си - така разсъждавам.
Няма смисъл да ги говоря тези неща тук и затова си мълчах. Ще повярват само колеги, които ме познават, а другите ще спорят. Няма смисъл да си правиш труда да обясняваш нещо, когато другата страна отказва да те чуе.