В Унгария са създадени и се отглеждат различни сортове акация с различно време на цъфтеж. Така получават една по-продължителна акациева паша.
В Унгария са създадени и се отглеждат различни сортове акация с различно време на цъфтеж. Така получават една по-продължителна акациева паша.
Сега пътувал към Украйна! Гледай после какво става!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
И аз вече не се чудя, как е възможно всички картофи да са от Смолян. Дините от Любимец. А всичкия мед е чист откъм химия! И никой колега не бил чувал за нонстоп сироп и вредни препарати за защита. Ям от всичко на доверие и си дезинфекцирам стомашно-чревния тракт с ракия! Давам и на малкия да опитва с пръста! Като ми писне започвам собствено производство- без да калкулирам цената на собствения си труд. Защото подарявам и хич и не ми се свиди.![]()
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Виж който се е занимавал с митници как знае.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))